>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Genk -Charleroi pytanie

Status
Zamknięty.
krisss 0

krisss

Użytkownik
Mam pytanie kiedy w/w drużyny grają? Bo w ofercie profesjonala pisze ze w sobote a w niektórych źródłach ze w piatek...

W 2

wislak

Forum VIP
SC Charleroi vs KRC Genk

vs

Połowa Czasu/Pełny Czas: 1/1 /// 5.00 /// bwin

Analiza:
Myślę, że własnie w tym meczu Genk polegnie po raz pierwszy w tym sezonie. Wspaniała passa 15 zwyciestw z rzedu MUSI się skonczyc. Idealna sytuacja ku temu: mocny zespół Charleroi i to na wyjeździe! Arcytrudny i ciekawy pojedynek. Walka będzie na mega wysokim poziomie. Genk jest ciągłym liderem z 6 punktami przewagi nad stołecznym Anderlechtem. Ma bilans 11-4-0, a na wyjeździe 5-2-0/ Gromi kolejnych rywali. Gospodarze są na 6. miejscu w Jupiler League z 26 punktami na koncie (Genk - aż 37). Bilans 7-5-3 także świadczy o sile tego zespołu. No może troche za duzo remisują. U siebie za to mają bilans 4-2-1. Licze ze dzis się on jeszcze poprawi. Wydaje mi sie ze bedzie to mecz bardzo wyrownany w ktorym gospodarze strzelą szybkiego gola, do szatni będa schodzic z jednobramkową zaliczką, a potem zagrają defensywnie i utrzymają wynik, a może nawet podwyższą go z kontry. Typuję któryś z wynikow: 1:0, 2:0 lub 2:1 ???? .

W 2

wislak

Forum VIP
???? ???? ????

Charleroi [4 - 1] Racing Genk
3&#39; [1 - 0] F. Camus
42&#39; [2 - 0] O.D.S. . Costa
51&#39; [3 - 0] F. Camus
68&#39; [4 - 0] A. Oulmers
77&#39; [4 - 1] G. Vandooren

Nie dokonca tak jak sie spodziewalem ale typek po kursie 5 wszedl ???? ladnie przewidzialem ze to dzis Genk wymięknie ???? nie zebym sie chwalil ale graty dla mnie :jezora:

Ps/ i przewidzialem szybki gol ???? a kurde chcialem dopisac ze wg mnie gol padnie w pierwszych 8 minutach xD ale zapomnialem jak pisalem analize ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom