Jeśli rzeczywiście tak jest, że w kasynach rng pomiędzy kolejnymi naszymi zakręceniami ruletki są inne losowania liczb to już się nie dziwię, że może wypaść 0 trzy razy pod rząd...Możesz stować takie generatory ale one nic Ci nie dadzą dlatego że w ruletce przez ineternet liczby nie są generowane losowo. Istnieje cos takiego jak generator liczb pseudolowych onacza to że grając przez ineternet pomiędzy dwoma zakręcami kołem ruletki jest kilkadziesiąt innych oznacza to że losując dwie liczy pomiędzy nimi wylosowano już kiladziesiąt albo kilkaset innych. Jeżeli ktoś nie wierzy można to sprawdzić w bardzo prosty sposób w kasynach playtecha wystarczy wejść w historę i zobaczyć numery losowań po między dwoma liczbami pod rząd, nie są one po kolei. pomiędzy naszymi dwoma liczbami wylosowano juz kilkadziesiąt innych. Sprawia to wrażenie że liczby są generowane losowo ale w rzeczywistośći tak nie jest.
To nie jest prawidłowa definicja liczb pseudolosowych. KAŻDA liczba generowana przez komputer jest pseudolosowa. Dlaczego? Dlatego, że gdyby uruchomiono algorytm losowania na identycznych komputerach (znawców przepraszam - wiem, że bardzo upraszczam) w tym samym momencie, to wyniki na obydwu byłyby identyczne. To gdzie losowość?generator liczb pseudolowych onacza to że grając przez ineternet pomiędzy dwoma zakręcami kołem ruletki jest kilkadziesiąt innych oznacza to że losując dwie liczy pomiędzy nimi wylosowano już kiladziesiąt albo kilkaset innych