>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie zalozyc konto w banku ?

lbj 142K

lbj

Użytkownik
Witam. Potrzebuje wyplacic 800 zl z bukmachera lecz nie posiadam konta bankowego, bo nigdy nie potrzebowalem i nadal nie musze go miec. Gdzie najlepiej zalozyc to konto by go nie oplacac przez rok? Istnieja jakies opcje w bankach by zalozyc konto np. na 3 miesiace lub pol roku tylko po to by przelac sobie 2 razy pieniadze do nich ?

Otrzymane punkty reputacji: +4
dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
https://www.meritumbank.pl/portal-form-generator?r,form,formDocId=4896
Musisz tylko podjechać do oddziału lub placówki franczyzowej ,żeby podpisać umowę,a jak nie to przywiezie Ci ją kurier na koszt banku.
Kosztów nie ponosisz żadnych w przypadku posiadania konta w Meritum Banku.Przelewy ,karta itp, wszystko jest tutaj faktycznie za darmo.

Ja się przeniosłem tu z Aliora po tym jak wprowadzili prowizje od czwartej i kolejnych wpłat gotówki na konto przez wpłatomat.
Za nic w świecie nie zakładaj konta w Getinonline.Moja żona ma i nic błyskawiczie nie może kupić przez internet ,bo nie mają w ofercie przelewów ekspresowych.
Prawde mówiąc to nie ma już chyba banków,które dają możliwość bezplatnego posiadania konta ot tak sobie.Niby są konta darmowe,ale posiadają uwarunkowania,że trezba płacić kartą,albo wpłacać samemu na rachunek,lub też odbierać przelewem pensję.
W Meritum przez 2 lata mi za nic nie pobrali ani grosza,mimo,że używam tego konta tylko do wpłat i wypłat od bukmacherów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
lbj 142K

lbj

Użytkownik
Yay to swietnie, zaloze tam konto, bo widze, ze naprawde wszystko za 0zl. Dzieki stary :)

yar000 11,2K

yar000

Użytkownik
=Dariusz1969;4490540][...]karta itp, wszystko jest tutaj faktycznie za darmo. [...]
Brak opłat za kartę debetową może się zmienić. Wcześniejsi Klienci banku akurat za nią płacą ;). Niemniej, są to grosidła.

Do góry Bottom