>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

gdzie sa wykresy kursow?

olorak 0

olorak

Użytkownik
Ja jeśli chce porównać kursy w danym meczu to korzystam ze strony:
http://www.livesports.pl/

tam masz rozpisane mecze z różnych dziedzin...naciskasz na interesujacy Cię mecz i potem wyskakuje Ci nowe okno nastepnie w tym oknie szukasz Zestawienie kursów :-D

dukat 7

dukat

Użytkownik
jak masz mecz np Barcelona - Real to na danym rynku obok nazwy drużyny jest taki guziczek (malutki wykresik).

klammer 0

klammer

Użytkownik
Dzieki, mam jeszcze drugie pytanie, ogladajac te wyresy widac ze czesto ida one bardzo w gore albo bardzo w dol ale tylko na poczatku, zmieniaja sie na tyle ze mozna latwo obstawic 2 zaklady na backk i lay oba na plus jeszcze przed meczem(oczywiscie nie bedzie to duza wygrana okolo kilku procent) ale trzeba trafic w ten moment. Kiedy mniej wiecej te kusry sa ustalane?

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Kursy ustalaja gracze. Poczytaj troche wiecej o calej gieldzie betfair, a wszystko ci sie wyjasni. Caly knif wlasnie polega na wyczuciu w ktora strone kurs pojdzie.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi z tym ustalaniem kursów. W momencie jak dany rynek staje sie dostępny na BF masz możliwość wystawienia własnych kursów. A wiadomo , że im bliżej do rozpoczęcia tym kursy &quot;pewniejsze&quot;

klammer 0

klammer

Użytkownik
no ale tam sytuacja wyglada tak ze na poczatku masz kurs np wygra 1.20 a nie wygra 50 a mi chodzi o te realne kursy takie jak u innych bukmacherow gdzie roznica miedzy back i lay jest mniej wiecej 1.7/ 1.75. Trzeba trafic w ten moment wlasnie. Niezabardzo mi pasuje wystawianie wlasnych kursow wole obstawiac na te dostepne bo przynajmniej wiem ze beda przyjete. Pozatym gracze ustalaja kursy ale nie biora ich przeciez z kosmosu jezeli chca zeby ktos przyjal ich zaklad to musza byc mniej wiecej prawdopodobne.
Znacie moze takie strony jak olorak podal z tymi kursami ale zeby byly z wyprzedzeniem na conajmniej tydzien bo tam sa tylko na jeden dzien.

Do góry Bottom