>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

gdzie obecnie podwajaja depozyt ??

coby182 0

coby182

Użytkownik
szkoda ze nie wiadomo od czego to tak na prawde zalezy... :roll:
ja chyba wiem, przynajmniej na gamebookers. zakladasz konto i czekasz na mail :p, predzej czy pozniej sami ci wysla taka propozycje bo mi wyslali juz 2 raz(narazie nic tam nie wplacilem a konto istnieje juz tydzien), albo poprostu napisz im mail z propozycja ze wplacisz kase jesli ci ja podwoja, skoro kazdemu daja taka mozliwosc a jest to tylko kwestia czasu, to po co maja zwlekac, no chyba ze przepisy........... ale zawsze mozna sprobowac podyktowac im warunki, w koncu to oni powinni sie starac o klienta :p
Ps: a w tym 2 mailu, dodatkowo zaproponowali mi 50% bonusu w kasynie, moze jesli pozwlekam jeszcze troche to dadza mi porshe ;)

pacyff 0

pacyff

Użytkownik
mi juz z baw chyba ze 3 listy przysłali a 2 to w jednym tygodniu ,na 80 i na 40 zł bonusu ???? jakas promocja tam była na mistrzostwa czy coś

kilgore 0

kilgore

Użytkownik
w gamebookers podwajają 20 ojro;-) tzn. wpłacasz 80 pln i szybko dopisują ci do konta 79,16 pln i potem jeszcze zwracają 80 pln za pierwszy zaklad jeśli tyle postawisz - w sumie 160 pln bonusu ...tylko że trzeba wszystko 3 razy obrócic po kursie minimum 1,60.Pierwszy zakład zwracają niezależnie czy wejdzie czy nie wejdzie;-) ale potem jest cięzko juz...;-) byłem nieźle do przodu, potem forma mnie opuściła i już dawno po bonusie;-)))

cala 37

cala

Użytkownik
ile sie czeka na podwojenie depozytu w gamebookers?
i czy przed podwojeniem mozna normalnie obstawiac?
dzieki!!!

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ja czekałem do północy dnia następnego, zwrócą Ci PIERWSZY depozyt, wiec chyba logiczne ze ten 1 kupon trzeba sobie dobrze opracowac, przemyslec

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
a depozyt dodatkowo nie podwajają ??
tak właśnie - podwajają też depozyt do kwoty 20 euro czyli około 80 pln;-)
Podwajaja depozyt do 20 Euro, ale tylko jak ktos zalozyl konto i nic od razu nie wplacil kaski. Wtedy po paru dniach wysylaja maila ze jak wplacisz w ciagu chyba 10 dni to Ci podwoja. Normalnie, oficjalnie nie ma teraz promocji podwajania, dlatego trzeba troszke poczekac z wplata (poczekac na tego maila) i dopiero wplacic kaske...

prozac 0

prozac

Użytkownik
A zna ktos buka ,niekoniecznie z polski podwaja czy np.dodaje 30% do depozytu troche wyzszego niż 20 euro ?? Chodzi mi o wpłate ok.200-300 euro i o jakis bonus adekwatny do takiej kwoty

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Gdzie podwajają depozyt obecnie?
- bet365 do 200zł(najlepsza oferta live, świetny buk) - tyle, że trzeba obrócić 6 razy bonusem włącznie z depo po kursie &gt;1,5 , ale jak ktoś umie grać to nie problem.
- tobet (50% od depo) - świetna oferta polskich ustawionych meczy z 4 lig oraz okręgówek ????
I pewnie jeszcze w kilku. Z tych ww. dopiero skorzystałem więc są pewne.

W bet365 mają też dobry system poleconych. Jak będziesz się rejestrował to przed rejestracją napisz do mnie na priv, a dostaniemy oboje po 50zł na swoje konta.

Do góry Bottom