>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

gdzie można obstawic polska ekstralige hokeja ???

R 0

roler

Użytkownik
pytanie jak w temacie

jestem zupelnie zielony w te klocki i chcial bym zaczac polski hokej obstawiac, jak by mi mogl jakies info na ten temat udzielic byl bym szczesliwy :p

pozdrawiam

r.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Piątkowy mecz już dziś?
To trochę trudny temat. Najszybciej kursy pojawią się w czwartek wieczorem. Lub w nocy z czwartku na piątek albo rano...
W naziemnych pojawią się pewnie rano lub w południe.
Taka specyfika dyscypliny i ligi...

R 0

roler

Użytkownik
no to wszystko jasne, myslalem ze jesli jest mecz to z z gory jest kurs ustalany, ale teraz rozumiem dlaczego nie moglem znalezc, bo jak by np bramkaz noge zlamal itp;) czyli kursy pojawiaja sie na &quot;chwile przed spotkaniem&quot; mam rozumiec?
dzieki za szybka odpowiedz ????

R 0

roler

Użytkownik
i jescze jedno pytanie, skoro teraz nie moge obstawic np w toto-mix to nie znaczy ze wogole nie mozna polskiej ligi obstawiac tylko ze na chwile bierzacą (za wczesnie jeszcze) bo sa tam ligi czeska slowacka canadyjska i jescze kilka, a polskiej niet, mam rozumiec ze np w pt bedzie juz mozna przykladowo polski hokej i ten mecz juz obstawiac?
wiem, ze to brzmi pewnie banalnie ale nie mam zielonego pojecia, nigdy nie obstawialem meczy i nie znam zasad, poki co to szukam informacji na ten temat.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Kursy przeważnie pojawiają się na 8 do 20 godzin przed meczami.
Zasadniczo ten mecz powinien być w ofercie.
Ale równie dobrze z różnych względów może go być...

Do góry Bottom