>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie jest największa różnorodnośc zakładów?

naruto 0

naruto

Użytkownik
Czesc!
Mam konto na bwin i nie ma tam wielu lig, które chciałbym obstawiac.
na Chiny, Irak, Korea płd/pł, Mołdawia, Nigeria, RPA i wiele innych ...
... który bukmacher jest najlepszy pod względem ilości zakładów? Gdzie mogę obstawiac te kraje, które wymieniłem wyżej ?
Pozdrowionka !

naruto 0

naruto

Użytkownik
Przejrzałem większosc bukmacherow z tej stronki i wszędzie są mniej więcej takie same oferty
obserwując kursy meczy na livescore i livemecz zauważyłem, że jeżeli bukmacherzy dają ofertę na jakieś mecze to albo większośc lub wszyscy albo nikt.
Przyładowo:
Patrze sobie na livescore i jutro gra Rumunia 2 diwizja seria A i B łącznie 15 meczy i tylko 4 z tych meczy oferują bukmacherzy dlaczego ? i dlaczego wszyscy albo nikt ? grają w jednej drużynie czy jak ? : D
Zastanawia mnie dlaczego wcześniej były oferty lig np RPA, Iranu czy Mołdawii a teraz nigdzie tego nie ma
Mało tego węgry II Liga jutro gra i nie ma nigdzie ofert ... to jest jakas paranoja z tymi bukmacherami same kupy i chyba coraz mniej meczy do stawiania ...
... nie ma innych bukmacherów ? ^ ^ wszyscy oferują około 35-ciu krajów i to nie wszystkie ligi : D to przeciez w samej europie jest wiecej krajów
na stronie tabelepiłkarskie.com jest prawie 200 krajów nie wiem skończyłem liczyc przy 90-ciu i mi sie odechcialo byłem gdzies w połowie : D
JA CHCE OBSTAWIAC TE KRAJE, KTÓRE TAM SĄ !!!!! A wy nie ? !
Zna ktoś może jakiś chińskich bukmacherów ? : D może tam coś bedzie ^^ powinno, bo europa to taka stolica piłki nożnej a jak chiński bukmacher to chiny i okolice czyli azjatyckie kraje się znajdą
Baidu to takie chińskie google ale trudno tam sie szuka : D

A jeszcze coś odnośnie bwin i może nie tylko nie sprawdzałem u innych bukmacherów ale z tego co widzę dają ofertę razem albo wcale : D
Do rzeczy ...
... patrzałem na statystyki jakieś tam ligi jakiegoś tam kraju(już nie pamiętam) i leciały tego dnia 3 mecze jeden z tych meczy był bardzo obiecujący do obstawienia, gdyż jedna drużyna była bliska strefy spadku dzieliły ją 2-3 pkt i grała z drużyną która była w tym spadku i grała dużo słabiej np przegrywała z tymi wyżej w tabeli po 0:3 gdy ta, która się broniła remisowała z takimi drużynami no i chętnie bym postawił ten mecz jednakże bwin miał ofertę akurat na te 2 inne które leciały a na ten taki dosyc pewny czy obiecujący już nie : D niezły shit :x

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie wiem czemu się oburzasz.
Dla nich to jest biznes - chcą na nim zarabiać. Jeśli dana liga jest trudna do wytypowania/buk nie ma od niej specjalisty/istnieje ryzyko &quot;przekrętów to liga znika z oferty albo w ogóle się w niej nie pojawia.
Grałbyś na giełdzie nie mając o niej pojęcia? Zakładam, że nie.
Czemu więc oczekujesz, że bukmacher MUSI wystawić jakąś mało znaczącą ligę?
Masz jedno wyjście - obraź sięna wszystkich i nie graj nigdzie ;)

Co do sytuacji, w której kilka spotkań z danej ligi jest w wilku bukach.
Wyjaśnienie jest bardzo proste. Zdarzają sięfirmy, które kopiują kursy od konkurencji. Oszczędzają w ten sposób na &quot;załodze&quot; a zyskują szerszą ofertę.
Jeśli bukmacher A wystawia 3 mecz a B i C polegają na jego opinii to robią dokładnie to samo. Cała tajemnica ????

no i chętnie bym postawił ten mecz jednakże bwin miał ofertę akurat na te 2 inne które leciały a na ten taki dosyc pewny czy obiecujący już nie : D niezły shit :mad:
uważasz to za skandal?
widzieli, że ciężko będzie wystawić właściwie kursy i zrezygnowali?
dla mnei to nie shit tylko logiczne zachowanie buka

Do góry Bottom