>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gdzie haczyk?

H 0

hukubuskur

Użytkownik
Na początku witam wszystkich.

Zaczynam dopiero zabawę w obstawianie przez internet i przy zakładaniu konta w expekcie przyszło mi do głowy coś takiego:

Jest bonus 150zł. Przecież ludzie mogliby zakładać konta, dostawać bonus po czym z powrotem przelewać pieniądze na konto ze 100% zyskiem. Gdzie tu jakiś haczyk?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Chłopie odrazu widać , że ekspert to z Ciebie nie jest :jezora: . Bukmacher pieniędzy nie rozdaje za darmo . Bonus trzeba odpowiednio obrócić i dopiero wypłacać . Pozdrawiam i polecam lekture dla początkujących bukmacherów ;)

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
haczyk w tym ze bonus trzeba obrocic. jesli wplacasz 150 zl. to po bonusie masz 300 zl i te 300 musisz obrocic bodajze trzykrotnie po kursach minimum 1.5, zanim dokonasz wyplaty ???? nie ma łatwo.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Po pierwsze to bonus i wplate trzeba najpierw obrocic, czyli sobie tak od razy nie wyplacisz. A po drugie na jedną osobe, ip, domostwo przypada tylko jeden bonus, czyli zakladanie po kilka kont zakonczy sie po prostu zamknięciem kont i utratą pieniędzy. Zeby zrealizowac swoj pomysl musial bys wspolpracowac z wieloma osobami, ktore by na swoje dane i ze swojego ip zakladaly nowe konta a z pewnością szybko skonczyly by ci sie takie osoby i dodatkowo musial bys umiejetnie obracac całą kasą aby jej nie przegrac. Podsumowując raczej pomysl na łatwą kasę kosztem buchmachera nie wypali, bo juz jak to ktos napisal &quot;buchmacher to nie Caritas&quot;

kosmall 20

kosmall

Użytkownik
co do drugiego to mozna to obejsc ???? znam osoby, ktore maja na swoim kompie po kilka kont, kazde na inne dane i w pelni korzystaja z wszsytkich bonusow, promocji itd

H 0

hukubuskur

Użytkownik
Po pierwsze to bonus i wplate trzeba najpierw obrocic, czyli sobie tak od razy nie wyplacisz. A po drugie na jedną osobe, ip, domostwo przypada tylko jeden bonus, czyli zakladanie po kilka kont zakonczy sie po prostu zamknięciem kont i utratą pieniędzy. Zeby zrealizowac swoj pomysl musial bys wspolpracowac z wieloma osobami, ktore by na swoje dane i ze swojego ip zakladaly nowe konta a z pewnością szybko skonczyly by ci sie takie osoby i dodatkowo musial bys umiejetnie obracac całą kasą aby jej nie przegrac. Podsumowując raczej pomysl na łatwą kasę kosztem buchmachera nie wypali, bo juz jak to ktos napisal &quot;buchmacher to nie Caritas&quot;
Jaki mój pomysł?????

Żadne wałki nie chodzą mi po głowie, po prostu byłem ciekaw jaki sposób znalazł expekt na ominięcie tego typu działań ????

Do góry Bottom