assitalia
Użytkownik
99 j5 #
PSG - Twente
typ: over 2.5
kurs: 1.99
bukmacher: pinnacle
99 j5 #
PSG - Twente
typ: over 2.5
kurs: 1.99
100
68 j6 #
Parma - Citadella
typ: 1
kurs: 1.68
No moim zdaniem to torszke bez sensu bo ja nawet nie zauwazyłem że ty dałeś też ten sam typ, dopiero teraz popatrzyłem. A ty tez napisałes to przed 24. moim zdanie mój typ tez powinien być rozliczony a i tak mam mniejszy kurs od ciebie.68 j
GangSter przykro mi, ale byłem szybszy o 2 minuty i dlatego Twój typ na Parmę nie może być liczony jako wygrany, jeżeli zdążysz coś jeszcze podać na dziś to ja się zgadzam możesz podać w innym przypadku, niestety = brak typu = 100 pkt.
GangSter no niby tak, ale to że nie zauważyłeś to już nie moja wina, a to że napisałem przed 24 to nie znaczy, że od razu po moim typie na Parmę nie mogłeś typować czego innego. Wiadomo przecież, że nie podajemy dwóch takich samych typów bo to byłoby bez sensu.No moim zdaniem to torszke bez sensu bo ja nawet nie zauwazyłem że ty dałeś też ten sam typ, dopiero teraz popatrzyłem. A ty tez napisałes to przed 24. moim zdanie mój typ tez powinien być rozliczony a i tak mam mniejszy kurs od ciebie.
No wiem że bez sensu ze te dwa typy byly takie same. Ale serio nie widizałem tego i wiem ze moze to nie twoja wina. Ale tez bez sensu że mam niby dostac za to minus 100 bo wtedy rywalizacji już praktycznie wogule nie bedzie. A chyba chodzi o to żeby do końca podawać typy i "sprawdzić" kto jest lepszym typerem. Chyba ze tak bardzo zalezy Ci na tej "wygranej" no to ok.GangSter no niby tak, ale to że nie zauważyłeś to już nie moja wina, a to że napisałem przed 24 to nie znaczy, że od razu po moim typie na Parmę nie mogłeś typować czego innego. Wiadomo przecież, że nie podajemy dwóch takich samych typów bo to byłoby bez sensu.
Chodzi mi o zasady, ale ok. Niech będzie, że nie masz 100 ale myślę, że niesprawiedliwe też bedzie jak sobie dopiszesz punkty za ten typ. Najlepiej jak policzy się ten typ jako - pkt, co o tym sądzisz?No wiem że bez sensu ze te dwa typy byly takie same. Ale serio nie widizałem tego i wiem ze moze to nie twoja wina. Ale tez bez sensu że mam niby dostac za to minus 100 bo wtedy rywalizacji już praktycznie wogule nie bedzie. A chyba chodzi o to żeby do końca podawać typy i "sprawdzić" kto jest lepszym typerem. Chyba ze tak bardzo zalezy Ci na tej "wygranej" no to ok.