>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gamebookers

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Siema wszystkim. Chciałem sie spytac jaka jest teraz aktualna promocja w Gamebookres, bo chciałem tam wpłacic pieniadze. Jednak interesowała by mnie promocja ????

coby182 0

coby182

Użytkownik
napisz do nich mail to dadza ci pewnie bonusa 100% max 80 zl.
napisz tam ze slyszales cos o takim bonusie i ze wplacisz kase jesli ci go zaproponuja, bo to taka nie oficjalna promocja :p

B 0

bula_bomst

Użytkownik
Nie pisz do nich, po prostu zaluz konto i poczekaj kilka dni sami sie do Ciebie odezwa :p ja poczekalem jeszcze kilka po otrzymaniu maila i zaproponowali kolejna promocje ????
Powodzenia !!

afrance 0

afrance

Użytkownik
.Młody Gamebookers to badzo dobry bukmacher nadal ma promocje 80zł bonusu . Tam radze Ci sie zarejestrowac i nie wpłacac zaraz kasy tylko czekac jak sami zproponuja bonus 80zł zeby Cie skusic do wpłaty kasy. I przykładowo wpłacajac 80zł mozesz dostac ok 160zł bonusu co daje razem 240zł.Obracasz taz cała kwote 240zł i wypłacasz!!! To sie opłaca!!! ????

C 174

cezi77

Użytkownik
lol mi tez przysali maila. a jak wplacilem to powiedzieli ze promocja sie skonczyla i nie dostane kasy ???? (((

hamstwo...
Wystarczy ze przeslesz im maila ktorego Ci wyslali a zaraz dostaniesz bonus. U mnie to poskutkowalo a i jeszcze mnie przepraszali wiec sa naprawde w porzadku!! :wink:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nic dodać nic ująć-the best buk z wieloma wieloma promocjami oficjalnymi i tymi &quot;nieoficjalnymi&quot; wiecie o co biega-genialny buk dla ludzi z bardzo wysokimi kursami.
Jedyne co jest ⛔ to koszty wypłaty (po 1 wypłacie prowizja wynosi 5 euro!!!)
Ale reszta to 100% pozytyw i super aż micha się człowiekowi cieszy ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nice dobrze wiedzieć-ale nie wiem czy w MB nie będzie to waluta $ lub Ojro a potem jak na konto do Polska wezmę to będzie jakaś opłata za przewalutowanie :/
A by the way o MB-można tam mieć więcej niż 1 konto-bo ja tam mialem konto ale hasła i loginu to na 100% nie pamiętam ????

Aha zapomniałem dopisać.
Jak mamy zweryfikowaną kartę debetową do GB, to używajcie jej tylko na kompie z którego ja weryfikowaliście (IP) ja w tej chwili jestem u kolegi i chcę przelać to mi wyskoczył napis:

&quot;Wszystkie transakcje w gamebookers podlegają wysokim wymogom bezpieczeństwa i kontroli transakcji. Twój adres IP XXXXX został zarejestrowany i może być wykorzystany w przypadku jakiegokolwiek niestosownego użycia tego konta.&quot;

W chwili obecnej GB nie oferuje wypłat na MB :| jedynie wypłata na Kartę debetową/kredytową lub przelew bankowy-niestety

kropek 0

kropek

Użytkownik
Jedyne co jest ⛔ to koszty wypłaty (po 1 wypłacie prowizja wynosi 5 euro!!!)
cos zle przeczytales pierwsza wyplata w miesiacu kaledazowym 1 E a kolejna 5 E czyli raz w miesiacu kaledazowym mozesz wyplacac za 1 E wiec nie jest zle ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
LOL no to jakbym mógł wziąść ślub z tym bukiem to dawać mi tu księdza :mrgreen: ✅ JEST GENIALNY TO MAŁO POWIEDZIANE :!: :!:

Nie wiem jak wy ale ja czasem lubie ponękać support pytaniami ;)

Pytałem się o to podwojenie i wiecie co mi napisali....

że podwoją ale max depozyt to 50zł oraz że trzeba 3x obrócić to po kursie 1,6.
Ale i tak jest lol, ja sie spieszę z moją promocją urodzinową-może zdąże przed jej końcem lub minimalnie się spóźnię ;( 21% zwrotu (max kwota z jakiej zwrócą te 21% to 500 euro :!: :mrgreen: ✅ ) to jest gigantyczna kasa i nie wiem ale moim zdaniem z takimi mega &quot;ukrytymi promocjami&quot; to GB normalnie rzuca na kolana a inne buki to pod ścianę i rostrzelać (no może jeszcze Pinaccle jest przesuper i ocalić tego buka)-LOOOOL :mrgreen: ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Tak, Gamebookers bardzo stara się o swoich użytkowników. Ja ich bardzo dobrze rozumie. Jak bukmacherzy ze sobą rywalizują i chcą jak najlepiej dla swoich użytkowników, tak samo fora bukmacherskie. My również chcemy jak najlepiej dla użytkowników. Ale nie temat forum jest poruszany, a tutaj mógłbym się bardzo dużo rozpisać.
Gamebookers jest chyba najszybciej rozwijającym się bukmacherem w sieci. Bardzo dobre promocje, wysokie kursy, a także duża oferta przynosi sukces. Trzeba im to przyznać

Jeżeli jesteś nowy lub zamierzasz wziąć udział w tej promocji, poczytaj &gt;&gt; ten temat &lt;&lt;

lub

&gt;&gt;&gt; Zarejestruj się już teraz &lt;&lt;

Pozdrawiam

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Mam pytanko. W ile oni dopisuja ta kase za zakład. Bo ja wczoraj pusciłem po 18 i jeszcze dzisiaj nie mam tej kasy!!
Pozwolicie że ja się wypowiem bo uwielbiam tego buka i z miłości do sera... ✅

W GB pisze wyraźnie że 24h po ostatnim zakładzia kwalifikowanym ok godz 0-15 Czyli jak dałeś to wczoraj o 18 to dopiszą CI kasę dopiero o godzinie 0-15 czyli we Wtorek (15 minut po jego rozpoczęciu)

Ważna tutaj jest data tego zakładu kwafilikowanego (czyli jak masz mecze na sobotę i niedzielę to czekasz aż skończy się ostatni mecz niedzielny który masz na kuponie) czekasz i w poniedziałek o godzinie 0-15 dopisują kasiorkę :wink: ✅ ✅

Wszelkie pytania o GB mogę odpowiadać ???? (hehe nabijam sobie nieźle posty -LOL)

Do góry Bottom