>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

GameBookers - 100% od pierwszej wpłaty do 20 Euro

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
100% od pierwszej wpłaty w GameBookers do 20€ (lub równowartość w innej walucie).

Co trzeba zrobić aby otrzymać bonus:
1. Zarejestruj się na stronie GameBookers wpisując przy rejestracji kod: KUBICA
2. Wpłać depozyt co najmniej w wysokości 10€ (lub równowartość w innej walucie) na konto gracza.
3. Bonus automatycznie zostanie dopisany do naszego konta gracza. Możemy te środki wykorzystać tylko w zakładach sportowych.

W celu zlecenia wypłaty, suma bonusu musi zostać obrócona przynajmniej 5 razy przy stawkach nie mniejszych niż 1.6 w ciągu 90 dni.

Przykład: Wpłacamy 20€, zostaje nam dopisany bonus 20€, razem mamy już 40€, po postawieniu zakładów za sumę 100€ po kursie 1.6 lub wyższym możemy wypłacić.

http://www.gamebookers.com

jacek89 5

jacek89

Użytkownik
a do obrotu liczą się kupony na których co najmniej jedno zdarzenie ma kurs min 1,6, czy mogą tez być kupony AKO (np. 1,3*1,3)?

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Czy w tym buku czesto prosza o skan dowodu?? Bo nie chce potem zamieszania z supportem itp tak jak w niektórych bukach.

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
a czy akceptują wpłaty przez Moneybookers? Jaka jest tam minimalna stawka? Jaka jest minimalna wypłata przez mb?
Akceptują wpłaty przez MoneyBookers. Minimalna stawka to bodajże 40 gr. A minimalna wypłata na Mb to 30 zł.

Mam takie pytanie.. czy jest tam wymagana rozmowa telefoniczna jak w partybets??
A co do tego żeby dzwonili z GB to nie słyszalem.

K 0

kaos

Użytkownik
Dlatego tak napisałem ponieważ GB zrobiło sie podobne z wyglądu, itd. do partybets i porostu chciałem sie upewnić :mrgreen: .

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
a suport mi napisal ze maja prawo przerwac prmocjekiedy chca i wlasnie ja przerwali i nie ma juz promocji
A możesz wkleić tego maila?

Ja dzis otrzymalem maila, a w nim tako oto wiadomosc odnosnie tej promocji:

Bonus Offer Expiry Details: 12/26/2007

Czyli oferta ważna do 26 grudnia 2007 roku :spokodfhgfh:

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Szanowny Panie,
Dziekujemy za napisanie do nas. Promocja ta została przerwana wraz z dokonaniem zmian w naszym systemie. Już nie dodajemy tego bonusu. Jest to działanie w pelni zgodne z naszym regulaminem, kóry daje nam prawo do przerwania promocji w dowolnej chwili. Zapraszamy do aktywnych promocji na naszej stronie.

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
Promocja aktualna. Dziś otrzymałem takiego maila od supportu GameBookers:

&quot;Szanowny Panie,
Dziękujemy za napisanie do nas. Jest to bonus na założenie konta w naszym serwisie. Bonus jest dodawany od razy po założeniu konta oraz wprowadzeniu kodu bonusowego w trakcie rejestracji. Podwajana jest pierwsza wpłata, maksymalnie do 20 Euro. Kwota otrzymanego bonusu należy orbócić pięciokrotnie w ciągu 60 dni od jego otrzymania w formie zakładów sportowych.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania to służymy pomocą.
Z bukmacherskim pozdrowieniem,
Radosław,
Gamebookers Customer Service&quot;

brigantos 0

brigantos

Użytkownik
mam pytanie jak wpłace 20e dostaje 20e bonusu,nastepnie stawiam te 20e przykladowo na singla AKO 2 wygrywam 40e,pózniej stawiam znowu 20e ale przegrywam,i co dalej musze obracać pozostałe 4 razy zeby było obrót 80e,czy moge już grać normalnie i wyplacic(przykładowo)

mrwujek 3

mrwujek

Użytkownik
mam pytanie jak wpłace 20e dostaje 20e bonusu,nastepnie stawiam te 20e przykladowo na singla AKO 2 wygrywam 40e,pózniej stawiam znowu 20e ale przegrywam,i co dalej musze obracać pozostałe 4 razy zeby było obrót 80e,czy moge już grać normalnie i wyplacic(przykładowo)
Zrobisz obrot na kwote 40 Euro. Jezeli zrobisz tak jak mowisz bedziesz musial zagrac jeszcze za sume 60 Euro (np. 4 kupony po 15 Euro). W sumie lacznie musisz zagrac za kwote 100 Euro (5-krotny obrot bonusem, jezeli wplacales 20 Euro) aby moc zlecic wyplate.

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Czy w tym buku czesto prosza o skan dowodu?? Bo nie chce potem zamieszania z supportem itp tak jak w niektórych bukach.

NIe masz 18 lat, to nie graj, a nie wszedzie sie pytasz czy skand dowodu prosza;]

Do góry Bottom