>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Game time -> Picks by Challenger <-

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #820.✅
:hokej: NHL: Regular Season
▶ Winnipeg Jets - Boston Bruins
▶ Typ: Winnipeg Jets ML @ 2.02
▶ Wynik: 2-1

Stawka: 100.00PLN
PW: 202.00PLN
Buk: Marathonbet

Zysk/strata: Wygrana 202.00PLN✅✅✅
Boston Bruins mają nadzieję odnieść dziś drugie kolejne zwycięstwo z rzędu (co nie udało im się od miesiąca), po tym jak pokonali w środę Minnesote 3:2 po golu strzelonym w dogrywce przez Loui Ericssona. Moim jednak zdaniem będzie im o to bardzo trudno. Zawitają oni bowiem do Winnipeg na starcie z miejscowymi Jets. Jak pokazuje historia starć obu ekip przeważnie górą w tych starciach jest zespół gospodarzy (z 26 ostatnich spotkań aż 20 kończyło się zwycięstwem gospodarzy). Należy do tego także dodać nie najlepszą ostatnimi czasy dyspozycję Bruins, którzy wygrali zaledwie 3 mecze z ostatnich 11. Być może jest to pokłosie drugiego w krótkim odstępie czasu road tripu, który nie wątpliwie zostawia swój ślad na dyspozycji fizycznej Niedźwiadków. Co prawda wrócili już do gry ostatnio kontuzjowani Chara i Krejci ale na niewiele się to zdało. Kolejnym ich mankamentem jest aktualna dyspozycja ich etatowego netmindera Tukki Raska, który po zanotowaniu bilansu 0-1-2 ostatni mecz z Wild spędził na ławce rezerwowych a jego miejsce zajął Niklas Svedberg (zaprezentował się bardzo dobrze) i wcale nie jest powiedziane czy także i dziś on nie pojawi się w sieci, choć Rask ma bilans versus Jets na poziomie 9-4-0 z 1.90 GAA w tym 2 shootouty.
Winnipeg z koleji do dzisiejszego meczu przystępują po efektownym zwycięstwie odniesionym u siebie nad Buffalo 5:1. Włodarze Jets po tym jak kontuzjowani od dłużego czasu są Stuart, Enstrom, Bogosian oraz Trouba (a więc cały trzon defensywny drużyny) zdecydowali się na podpisanie Jaya Harrisona od Hurricanes. Wobec tych absencji po raz kolejny do formacji defensywnej przesunięty został Dustin Byfuglien. Odrzutowce w ostatnich 10 spotkań mają bilans 6-1-3 a więc bardzo dobry a jedyna porażka została poniesiona na otwarcie tego homestandu z Anaheim.
Tak jak mówię moim zdaniem Bruins będzie dziś bardzo ciężko o zwycięstwo. Winnipeg nie jest dla nich zbyt gościnne (ostatnie 7 wizyt to bilans 1-4-2) co bardzo kontrastuje bilansem Niedźwiadków w TD Garden, gdzie notują passę 13 kolejnych zwycięstw nad Jets! Wart także dodać, że będzie to spotkanie rewanżowe za mecz z 28 listopada, gdy Boston wygrał u siebie 2:1 po dogrywce. Myślę, iż stawianie przez oddsmakerów Bostonu w roli faworyta jest błędem i taki kurs na Odrzutowce w MTS Center biorę w ciemno. Let&#39;s Go Jets!

Otrzymane punkty reputacji: +18
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #821.⛔
▶ Buffalo Sabres - Colorado Avalanche
▶ Typ: Buffalo Sabres ML @ 2.20
▶ Wynik: 1-5

PW: 220.00PLN
Buk: PinnacleSports

Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔

Dziś swój wzrok kieruje na First Niagara Center, gdzie miejscowi Buffalo Sabres zmierzą swe siły z Colorado Avalanche.
Gospodarze posiadają passę 6 kolejnych zwycięstw na własnym terenie aczkolwiek do dzisiejszego starcia przystępują po porażce 1:5 w Winnipeg. Goście z koleji ostatni mecz na wyjeździe wygrali 25 listopada pokonując w dogrywce Arizonę. Od tamtego czasu ulegli w delegacji Flames (3:4 OT), Jets (2:6) i przedwczoraj po golu straconym w dogrywce Penguins (0:1). Dzisiejszy mecz w Buffalo będzie dla nich drugim przystankiem podczas 3-meczowego road tripu (jutro zmierzą się jeszcze w Detroit z Red Wings). Patrząc ogólnie na ten sezon w wykonaniu graczy Avalanche śmiało można powiedzieć, iż zawodzą na całej linii. O ile na własnym lodzie osiągają jako takie wyniki tak na wyjeździe wyglądają wrecz katastrofalnie a bilans 4-6-5 najdobitniej to pokazuje. Inną sprawą jest to, że Colorado bardzo lubi grać z Buffalo. Wszak ostatnie 7 potyczek obu zespołów kończyło się zwycięstwami Avalanche. Ich ostatni mecz z 1 lutego w Denver zakończył się istnym blowoutem dla Szabli (7:1), natomiast ostatni zwycięski matchup dla Buffalo datuje się na 4 grudnia 2005 roku (6:4). Z drugiej jednak strony faktem jest to, że ani Colorado nie jest tak mocne jak w ubiegłym sezonie, ani Buffalo nie jest tak słabe jak jeszcze w tamtej kampanii. Ostatnie 14 spotkań Sabres to tylko 4 porażki a potrafili oni ograć nie byle jakie ekipy bo choćby 2 x Montreal, Los Angeles czy też Tampa Bay. Colorado natomiast w tym miesiącu ma bilans zaledwie 1-3-3.
W dzisiejszym spotkaniu do bramki Sabres wraca Enroth (bilans 10-10-1 z 2.96 GAA) natomiast w zespole Lawin najprawdopodobniej zagra Calvin Pickard, który zatrzymał w starciu z Penguins 47 strzałów jednak w dogrywce zdołał go pokonać Blake Comeau (bilans w tym sezonie 4-5-2 z 2.28 GAA).
Reasumując stawiam w tym spotkaniu na przełamanie gospodarzy, którzy są &quot;on fire&quot; i są aktualnie dla mnie zespołem lepiej zorganizowanym aniżeli Avalanche, którzy zawodzą na całego. I taki kurs na win Sabres jest dla mnie niezrozumiały ale zapewne jest on spowodowany tymi 7 kolejnymi zwycięstwami Lawin dziś jednak czas na przełamanie dla Buffalo i odwrócenie tej fatalnej passy. Let&#39;s Go Sabres!

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #822.✅

▶ Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers
▶ Typ: Philadelphia Flyers ML @ 2.58
▶ Wynik: 3-4 F/OT

PW: 258.00PLN

Zysk/strata: Wygrana 258.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #824.✅

▶ Anaheim Ducks - San Jose Sharks
▶ Typ: Anaheim Ducks ML @ 1.83
▶ Wynik: 3-2 F/OT

PW: 183.00PLN

Zysk/strata: Wygrana 183.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #825.✅

▶ Tampa Bay Lightning - Pittsburgh Penguins
▶ Typ: Tampa Bay Lightning ML @ 1.86
▶ Wynik: 4-3

PW: 186.00PLN

Zysk/strata: Wygrana 186.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #826.✅

▶ Nashville Predators - Philadelphia Flyers
▶ Typ: Nashville Predators 60&#39; @ 1.86
▶ Wynik: 4-1

PW: 186.00PLN

Zysk/strata: Wygrana 186.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #830.✅

???? NBA: Regular Season
▶ Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons
▶ Typ: Andre Drummond (Detroit) over 13,5 pkt @ 1.90
▶ Wynik: 16pkt.

PW: 190.00PLN

Zysk/strata: Wygrana 190.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +37
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Statystyki: grudzień 201 4 (kupony 781 -830):
Ilość kuponów podanych: 50 Ilość kuponów trafionych: 24 Ilość kuponów nietrafionych: 26 Zwroty: 0 Skuteczność kuponów: 48%

Stawki zainwestowane: 5000.00PLN
Stawki wygrane: 5045.00PLN
Zysk/strata: +45.00PLN

YIELD: +0.90%✅✅✅

---------------------------------------------------------------------------------------

Statystyki: styczeń - grudzień 201 4 (kupony 426- 830 ):
Ilość kuponów podanych: 405 Ilość kuponów trafionych: 188 Ilość kuponów nietrafionych: 217 Zwroty: 6 Skuteczność kuponów: 46%

Stawki zainwestowane: 40 900.00PLN
Stawki wygrane: 41 867.00PLN
Zysk/strata: +967.00PLN YIELD w poszczególnych miesiącach:

Styczeń: +4.95%
Luty: -46.15%
Marzec: -59.74%
Kwiecień: -----
Maj: -----
Czerwiec: +24.00%
Lipiec: +13.20%
Sierpień: -10.57%
Wrzesień: +30.70%
Październik: -3.71%
Listopad: +11.57% Grudzień: +0.90%
YIELD w 2014: +2.36%✅✅✅
Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony ze swojej aktywności na forum. Po pierwsze i najważniejsze po raz pierwszy udało mi się osiągnąć dodatni Yield w przekroju całego roku (na koniec 2013 wynosił on -1.15%). Co prawda zdarzyły się dwa koszmarne miesiące na początku roku jednak dwumiesięczna przerwa od grania jaką sobie zafundowałem w kwietniu i maju wyszła mi na dobre. Teraz gram praktycznie tylko to w czym mam tak naprawdę rozeznanie a więc MLB i NHL. Po drugie udało mi się najpierw uzyskać rangę &quot;Znawcy&quot; by ostatecznie awansować nawet na jednego z Moderatorów. No i po trzecie doczekałem się tego, że mój temat zagościł w dziale VIP a teraz pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że pozostanę tu jak najdłużej a aby tak się stało muszę jeszcze skuteczniej selekcjonować swoje wybory.
Wszystkim odwiedzającym ten temat pragnę życzyć wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku 2015, dużo, dużo zdrowia i szczęścia oraz tego, aby był on jeszcze lepszy od tego mijającego. Chcę również podziękować za wszelkie wyrazy sympatii jaką otrzymuję poprzez pkt reputacji. Jeszcze raz wielkie dzięki i wszystkiego dobrego dla wszystkich userów!!!

Otrzymane punkty reputacji: +68
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #2.⛔
▶ Buffalo Sabres - Florida Panthers
▶ Typ: Buffalo Sabres ML @ 2.27
▶ Wynik: 0-2

PW: 227.00PLN