>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Game time -> Picks by Challenger <-

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #505.⛔

:hokej: NHL: Regular Season
▶
Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets
▶ Typ: Montreal Canadiens incl.OT ML @ 1.71
▶ Wynik: 2-3
Stawka: 100.00PLN
PW: 171.00PLN
Buk:
WilliamHill Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔
Dziejszej nocki o godz. 0:30 naszego czasu w Bell Centre w Montrealu dojdzie do starcia miejscowych Canadiens z drużyną Columbus Blue Jackets. Faworytem tej potyczki wydaje się być ekipa gospodarzy.
Zespół miejscowy będzie się dziś starał zafundować ekipie z Ohio sweep w tej 3-meczowej serii, gdyż dwa pierwsze starcia w tym sezonie padły już łupem Habs - najpierw zwycięstwo 5:3 u siebie, następnie win 3:2 po SO w Columbus. Obu tych starciach to Canadiens dyktowali warunki na lodzie i byli zespołem lepszym. Ktoś powie, że te mecze były rozgrywane w październiku i listopadzie ale czy tak wiele się zmieniło od tamtego czasu??? Może tylko to, że Montreal wzmocnił się Vankiem, który już w ostatnim meczu zaczął spłacać swój trejd strzelając 3 gole Colorado a Columbus nie dość, że oddali Gaborika to jeszcze niemiłosiernie eksploatują swojego netmindera Bobrovskiego (zresztą ich coach sam przyznaje, że nie jest pewien czy da mu dziś zagrać po raz 16 z rzędu, czy raczej postawi na backupa Curtisa McElhinney&#39;a).
Forma Canadiens w ostatnich dniach wyborna - 3 zwycięstwa z rzędu w tym 2 bardzo cenne na własnym terenie z Ottawą i Colorado. Blue Jackets z koleji niby wszystko fajnie wygląda i biją się o postseason ale takie starcia jak ich ostatni mecz u siebie z cieniutką Caroliną rozmazują kompletnie obraz zespołu który na poważnie mógłby bić się w play-offs. Niby zdominowali kompletnie graczy Hurricanes a statystyka strzałów na bramkę wyglądała masakrycznie (47-20 w tym 19-0 w 3 tercji) to jednak jak wyglądał wynik końcowy wszyscy wiemy.
Jeśli dodamy do tego fatalną w dyspozycję Columbus w power playu (na 18 ostatnich szans gry w przewadze w 6 meczach nie potrafili wykorzystać żadnej) to idealnie to kontrastuje z penalty killem Canadiens, którzy wybronili 16 sytuacji w których mieli jednego gracza mniej na lodzie. Liczę, że gospodarzy stać na odniesienie zwycięstwa w tej dzisiejszej batalii i zakończenie tej 3 meczowej serii sweepem na &quot;Kurtkami&quot;. Let&#39;s Go Habs!!!

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #506.✅

▶
Colorado Avalanche - Boston Bruins
▶ Typ: Boston Bruins incl.OT ML @ 1.91
▶ Wynik: 0-2
PW: 191.00PLN
Buk:
PinnacleSports Zysk/strata: Wygrana 191.00PLN✅✅✅
Po wczorajszym chybionym typy na Montreal dziś postanowiłem zaufać Boston Bruins, którzy dzisiejszej nocki zmierzą swe siły w Colorado z miejscowymi Avalanche. Będzie to 2 i zarazem ostatnie starcie obu ekip w regular season. Pierwszy mecz rozgrywany w październiku w Bostonie padł łupem Lawin tak więc dziś dla Bostonu typowy revange game!
Colorado wraca dziś na własny teren po 3 meczowym road tripie po Kanadzie, gdzie najpierw pokonali Ottawę by przegrać kolejno z Montrealem i Winnipeg dając sobie wbić w tych 2 przegranych meczach aż 11 goli co nie najlepiej świadczy o ich postawie w defensywie i o obu bramkarzach, którzy mieli swój &quot;udział&quot; w tych porażkach. Dziś można jednak liczyć na trochę lepszą postawę ich goalie, gdyż Patrick Roy wystawia w sieci swojego najlepszego netmindera Varlamova, który legitymuje się solidnym bilansem w tym sezonie (34-13-5 z 2.49 GAA i .925 SV%).
Boston z koleji przystępuje do tego meczu w najlepszym dla siebie okresie tego sezonu bo jak inaczej nazwać ich 10-meczowy winning streak!!! Trener Julien jak sam podkreśla jest bardzo zadowolony z tego, że może korzystać z niemal całego swojego składu i każdy z jego chłopaków daje max swoich możliwości co pozwoliło im wysforować się na 1 miejsce w konferencji wschodniej ba stając się 2 siłą w całej lidze zaledwie 2 pkt za St.Louis.
Jak wiadomo - każda seria kiedyś się kończy ale jeśli chodzi o starcia akurat tych dwóch konkretnych drużyn to zauważyłem, że przeważnie w ich meczach górą jest ekipa gości a tą dziś jest Boston a więc...Let&#39;s Go Bruins!!!

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #507.⛔

???? NBA: Regular Season
▶
Sacramento Kings - San Antonio Spurs
▶ Typ: Sacramento Kings incl.OT @ 4.00
▶ Wynik: 79-99
PW: 400.00PLN
Buk:
Unibet Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #508.✅

▶
Philadelphia Flyers - St.Louis Blues
▶ Typ: Philadelphia Flyers incl.OT ML @ 2.26
▶ Wynik: 4-1
PW: 226.00PLN
Buk:
PinnacleSports Zysk/strata: Wygrana 226.00PLN✅✅✅ Ja mam nieco odmienne zdanie na temat tego spotkania aniżeli Lutek. Owszem może Blues powinni być w tym spotkaniu faworytem ale na pewno nie aż takim! Nie licząc Bostonu to dziś spotkają się 2 z 3 najlepszych drużyn w marcu.
Flyers przystępują do tego spokania z serią 4 kolejnych zwycięstw i to nie nad byle kim więc widać, że chłopcy spieli zadki i wzięli się ostro do roboty bo na pewno chcą uniknąć sytuacji z ubiegłego sezonu gdy zabrakło ich w postseason. Cała ekipa gra na maximum swoich możliwości oczywiście ze swoim kapitanem Giroux na czele, który notuje conajmniej punkt w 5 kolejnych grach. Do tego dochodzi świetna dyspozycja Simmondsa i nareszcie przebudzony w meczu z Chicago - Hartnell a w obwodzie są jeszcze młode wilczki z Read&#39;em i Couturier&#39;em na czele. Phila wzmocniła się jeszcze dodatkowo MacDonaldem, który solidnie wygląda w parze z Lukiem Schennem w defensywie. W sieci dwóch solidnych goalie ale dziś zapewne wystąpi Mason, który może nie wypadał rewelacyjnie w starciach z Blues (5-6-2 z 2.82 GA) jednak wszystkie te mecze rozgrywał jeszcze w barwach Columbus.
St.Louis z koleji bardzo się wzmocnili i według wielu fachowców są głównym faworytem do wygrania Stanleya w tym roku. Jednak największym wzmocnieniem jest Miller ale bądźmy szczerzy - czy Blues mieli słabą obsadę bramki?! przecież Halak czy Elliott to także solidni bramkarze. I tak Nutki po kapitalnych występach zaraz po sprowadzeniu Ryana do St.Louis zostały wreszcie sprowadzone na ziemię i rozbite w proch przez Blackhawks. Chicago zdominowało ich kompletnie w przekroju całego meczu. Oczywiście ktoś zaraz może powiedzieć, że Flyers to nie ten sam rozmiar kapelusza co Blackhawks i owszem ja się z tym zgadzam ale Phila u siebie to nie są chłopcy do bicia i tak jak Blues również bardzo lubią się porozbijać po bandach a i nie raz rozwiązać konflikty na lodzie tak jak na mężczyzn przystało ????.
Philadelphia jest mało gościnnym terenem dla St.Louis - od sezonu 1991/92 u siebie mają bilans przeciwko nim na poziomie 10-3-1 a ogólnie w historii są 47-13-10 przeciwko nim na własnym terenie.
Ten mecz będzie ciężki i wyczerpujący dla obu stron ja jednak mocno dziś wierzę w &quot;swoją&quot; ekipę i liczę na win...Let&#39;s Go Flyers!!!

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #509.⛔

▶
Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings
▶ Typ: Philadelphia Flyers incl.OT ML @ 1.94
▶ Wynik: 2-3
PW: 194.00PLN
Buk:
PinnacleSports Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔
Dziś pod lupe biorę starcie &quot;mojej&quot; Philadelphii Flyers z zespołem Los Angeles Kings. Moim zdaniem warto dziś pograć w kierunku gospodarzy, gdyż aktualnie są obok Bostonu najbardziej &quot;hot&quot; zespołem w całej lidze. W ostatnich 10 meczach zanotowali bilans 8-1-1 i bardzo mocno walczą o postseason. Ostatnie zwycięstwa bardzo mnie cieszą, gdyż są to zwycięstwa odniesione nad zespołami z absolutnego Top-u ligi (2x Penguins,Blackhawks, Stars i Blues). Kapitalnie funkcjonuje pierwsza linii Lotników dowodzona przez Giroux, który jest dzielnie wspierany przez kapitalnego w ostatnich meczach ex-gracz Kings Simmondsa dla którego dzisiejszy mecz będzie wyjątkowy (podobnie zresztą jak dla byłego kapitana Flyers Richardsa czy goszczącego pierwszy raz w Pensylwanii po trejdzie z Philly Jeffa Cartera). Nom właśnie nie jestem pewien czy ci dwaj ostatni będą w stanie grać na max swoich możliwości w obecności tak żywiołowej publiki jaka jest w Filadelfii a obaj są kluczowymi postaciami układanki trenera Suttera (2 i 3 punktujący zespołu). W pierwszym starciu rozegranym 1 lutego w Los Angeles pomimo całkowitej dominacji Królów i zaledwie 13 oddanym strzałom przez Lotników to goście mogli cieszyć się ze zwyciętwa 2:0. Dziś niby revange game dla Kings jednak ja nie sądzę aby byli oni wstanie pokonać tak dysponowanych w ostatnich meczach graczy Flyers. Jeśli dodamy do tego, że dwia ostatnie mecze w Pensylwanii zakończyły się sukcesem Królów to mogę sobie wyobrazić jaką żądzą rewanżu pałają Lotnicy. Zresztą historia starć obu ekip w Filadelfii jednoznacznie karze upatrywać faworyta w zespole gospodarzy - od sezonu 1993/94 mają z Kings bilans 9-1-2 na własnym terenie a ogólem w historii starć obu zespołów w Pensylwanii wygląda to tak 42-16-7. Dodatkowo Los Angeles najprawdopodobniej wystąpią dziś bez swojego kapitana Dustina Browna. Obsada bramki na dzisiejsze starcie to Ray Emery u gospodarzy oraz Jonathan Quick u gości. Mam nadzieję, że #28 będzie w tym starciu górą :spokodfhgfh:Let&#39;s Go Flyers!!!

Otrzymane punkty reputacji: +13
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Statystyki: marzec 2014 (kupony 491 -509):

Ilość kuponów podanych: 19
Ilość kuponów trafionych: 4 Ilość kuponów nietrafionych: 15 Zwroty: 0 Skuteczność kuponów: 21%
Stawki zainwestowane: 1900.00PLN Stawki wygrane: 765.00PLN Zysk/strata: -1135.00PLN YIELD: -59.74%⛔⛔⛔

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #511.✅
:baseball: MLB: Inter League
▶ Washington Nationals (T. Roark) - Texas Rangers (Y. Darvish)
▶ Typ: Texas Rangers ML @ 1.91
▶ Wynik: 0-2

PW: 191.00PLN
Buk: Betsson

Zysk/strata: Wygrana 191.00PLN✅✅✅

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #512.⛔
:baseball: MLB: American League
▶ Cleveland Indians (J. Masterson) - Boston Red Sox (J. Lackey)
▶ Typ: Boston Red Sox ML @ 1.88
▶ Wynik: 3-2

PW: 188.00PLN
Buk: Pinnacle

Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #516.✅
▶ Detroit Tigers (R. Porcello) - Toronto Blue Jays (R.A. Dickey)
▶ Typ: Toronto Blue Jays ML @ 2.03
▶ Wynik: 2-8

PW: 203.00PLN
Buk: Pinnacle

Zysk/strata: Wygrana 203.00PLN✅✅✅

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #517.✅
▶ Houston Astros (B. Peacock) - Los Angeles Angels (T. Skaggs)
▶ Typ: Houston Astros ML @ 2.10
▶ Wynik: 8-5

PW: 210.00PLN
Buk: Expekt

Zysk/strata: Wygrana 210.00PLN✅✅✅

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #521.✅
▶ Detroit Tigers (A. Sanchez) - Boston Red Sox (J. Lackey)
▶ Typ: Boston Red Sox ML @ 2.17
▶ Wynik: 3-5

PW: 217.00PLN
Buk: Bet365

Zysk/strata: Wygrana 217.00PLN✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Kupon #522.⛔
▶ Baltimore Orioles (B. Norris) - Boston Red Sox (J. Peavy)
▶ Typ: Boston Red Sox ML @ 2.02
▶ Wynik: 4-0

PW: 202.00PLN
Buk: Expekt

Zysk/strata: Strata 100.00PLN⛔⛔⛔

Do góry Bottom