Te walki są nakręcane i na pewno będą ustawki ale jakie ustawki? Dokładniej takie że będą walki w których zawodnicy będą bić się "NA SERIO" dopiero od 2 rundy. Ta gala jest jakoś realnie rozpisana i gdyby każda walka miała wyglądać jak prawdziwa to kondycyjnie każda walka będzie trwała około 30 sekund, a tego chyba nie chcą organizatorzy oraz widzowie bo nie za to płacą 400 zł za miejsce VIP żeby obejrzeć 30 sekundowe walki. Dodatkowo w planach są następne gale dlatego ta musi wyglądać chociaż trochę profesjonalnie. Kto chce niech ryzykuje ale jeśli chodzi o analizę tych walk to walki Boxdila oraz Polaka lepiej odłożyć na bok.
Żeby nie było mam też jakiś swój typ:
Hubert "Pretty Boy" Korczak - Krystian "Krycha" Wilczak
Mój typ to tzw KEN czyli Pretty Boy kurs: 1.72
Oglądałem kilka streamów czy to filmików i z informacji które usłyszałem to właśnie ten KEN trenuje coś już dosyć długo a tzw Krycha to jakaś ciota z najdebilniejszego show w Polsce tzn EX na plazy. (kto nie wie niech sobie zobaczy jakieś shoty). Gość który nie widzi dobrze na oczy ma wygrać walkę? Dla mnie to jakiś pajac który nie ma z
MMA nic wspólnego mimo że on sugeruje że potrafi się bić.. Kursy lecą bo jeszcze wczoraj było po równo bodajże 1.98 na obu. Filmiki promocyjne tą walkę też sugerują mi ten bet ponieważ nawet postawa utrzymania gardy u kolegi Krystiana jest problemem...