rasijskij
Forum VIP
Witajcie! Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł, żeby zorganizować mini konkurs na czas play offów w KHL. Jest jeszcze trochę czasu, ale potrzebuje szesnastu chętnych (jeśli zbierze się więcej to ja ustąpię miejsca jeśli będzie to jedna osoba, a jeśli będzie więcej to wybiorę tych, którzy są najaktywniejsi na forum). Szczegóły dopracuję do czasu rozpoczęcia rozgrywek, a do tego czasu będę was informował o wszystkim w tym poście poprzez edycję). Ogólny zarys wygląda tak:
Każdy uczestnik zostanie dopasowany do konkretnego zespołu według wzoru: Najbardziej aktywny użytkownik zajmie miejsce zespołu na pierwszym miejscu w tabeli, a najmniej aktywny odwrotnie. W tym temacie będę oznaczał konkretne pary użytkowników z meczem do typowania, np:
CSKA - HK Sochi
Game 1
Jeśli pojawi się taki post - dwójka oznaczonych użytkowników (nikt inny) typuje wynik spotkania pisząc post:
CSKA - HK Sochi
Game1
Wynik: 3:0
Punktacja będzie wyglądać mniej więcej tak:
5 punktów za dokładny wynik
3 punkty za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym i trafioną różnicę bramek
2 punkty za wytypowanie strzelca bramki
2 punkty za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym
1 punkt za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym lub dogrywce
Ten user, który będzie miał więcej punktów na koniec serii przechodzi do kolejnego etapu.
Nad ewentualną nagrodą jeszcze się nie zastanawiałem. Może uda się coś zorganizować. Może jakaś specjalna ranga lub odznaczenie na czas - powiedzmy - między sezonami lub do następnego konkursu? Zobaczymy.
mark1973 - adel610 CSKA - HK Sochi
Game 1
Jeśli pojawi się taki post - dwójka oznaczonych użytkowników (nikt inny) typuje wynik spotkania pisząc post:
CSKA - HK Sochi
Game1
Wynik: 3:0
Punktacja będzie wyglądać mniej więcej tak:
5 punktów za dokładny wynik
3 punkty za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym i trafioną różnicę bramek
2 punkty za wytypowanie strzelca bramki
2 punkty za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym
1 punkt za poprawnego zwycięzcę w regulaminowym lub dogrywce
Ten user, który będzie miał więcej punktów na koniec serii przechodzi do kolejnego etapu.
Nad ewentualną nagrodą jeszcze się nie zastanawiałem. Może uda się coś zorganizować. Może jakaś specjalna ranga lub odznaczenie na czas - powiedzmy - między sezonami lub do następnego konkursu? Zobaczymy.
Na koniec najważniejsza kwestia jak na razie: Kto ma chęć wzięcia udziału w zabawie niech napisze post pod spodem (po zebraniu odpowiedniej liczby osób posty zostaną usunięte). Wszystko wydaje się trochę skomplikowane, ale to tylko pozory. Oczywiście możecie pisać swoje pomysły dotyczące zabawy - wszystkie opinie są mile widziane.