>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

G2G POKER 25$ free

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
Niedługo ma zostac otwarty nowy pokeroom - G2G. Zgodnie z zapowiedziami będzie on oferował możliwość gry poprzez komórke, ale oczywiście z normalnego kompa też będzie można grać . Osoby które zarejestrują się przed ruszeniem pokerroomu otrzymają bonus 25$ - teraz już wiem że bez konieczności obrotu!

Oto link do strony: http://www.g2gpoker.com/

Klikamy na HERE i przystępujemy do rejestracji.
W polu Referral prosiłbym o wpisanie : [email protected]

rykos 0

rykos

Użytkownik
Ok zarejestrowalem, dalem submit i nic sie nie stalo :|. Macie to samo ?

PS&gt; Przy referalu podalem twojego maila(nie wiem co z tego masz, ale ty pomagasz mi, to ja pomagami tobie).

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
nic sie nie stalo bo gdzies dopiero po minimum 4 dniach dostaniesz maila i po tym jak dostaniesz maila czekamy wszyscy w tym ja na rozpoczecie dzialalnosci strony w grudniu wiec troche cierpliwosci

bodi 70

bodi

Użytkownik
ten niby buk to czyste kpiny...nie wyłapuje nawet tego że na takie same dokladnie dane 2 konta się zakłąda! więc ludzie popisali im dane ale tylko chyba dla ich pożytku żeby mieli gdzie SPAMY wysylac....sądze ze nie zostanie to nigdy otwarte! :;/:

Jakby to mił byc normalny buk , to cos na emaila by przyszlo potwierdzenie lub jakis link aktywacyjny...a tak to ZERO!

dj_spoooke 0

dj_spoooke

Użytkownik
re
ja potwierdzenie dostalem, a 2 razy na te same dane mozesz bo pewnie strony jeszcze nie otworzyli a jak otwarza to dostaniesz ????, a co do otwarcia to jest napisane lunching december ale nie ma dokladnie ktorego grudnia wiec sie nie stresuj

bodi 70

bodi

Użytkownik
Re: re
ja potwierdzenie dostalem, a 2 razy na te same dane mozesz bo pewnie strony jeszcze nie otworzyli a jak otwarza to dostaniesz ????, a co do otwarcia to jest napisane lunching december ale nie ma dokladnie ktorego grudnia wiec sie nie stresuj
pozyjemy zobaczymy moim zdaniem to lipa...i nikt nic nie otrzyma...a dane nasze im sie przydadzą..powinni miec juz teraz taki system zeby wychwycił dane klienta tą sama date uro itp bez wzgledu na to czy otwarty czy nie? jak pozwolili sie rejestrowac to powinno to troche dograc ...a nie zalozyc stronke jak przedszkolak i czekac na .....trzesienie ziemi ????

Jakis &quot;niby&quot; informacyjny email przysłali mi,ale żadnych konkretow w nim kiedy niby TO wszystko otworzą itp...jeszcze troche czasu to pewnie potrwa

Do góry Bottom