>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Głupie pytania od zaczynającego.

R 0

rafiquo

Użytkownik
Witam. Dopiero zaczynam swoją zabawę z bukmacherką. Przeczytałem dużo tematów, używałem opcji szukaj, ale i tak pozostało mi kilka wątpliwości więc proszę o nie zamykanie tematu.
1. Może i moje nastawienie jest pesymistyczne, ale mogłoby się zdarzyć żebym coś wygrał. Jak wygląda wypłata? Muszę już przy rejestracji podawać konto czy mogę potem dopiero? Bo jest taki problem, że ja nie posiadam żadnego konta w banku. Oczywiście mógłbym to wszystko zrobić z kontem mojej siosty, ew. mamy, ale nie wiem jak to w praktyce wygląda.
2. Mogę wpłacić na poczcie, prawda?
3. Jakieś potwierdzenia tożsamości są przy rejestracji? Jak to wygląda? Mam 18 jakby co.
4. Teraz takie pytanie trochę poza tematem, bo wiem, że pewnie jakiś modek się wkurzy ???? Jaki jest najlepszy bukmacher online? Przeglądałem podklejony temat, ale on jest dosyć stary. Nie chcę na tym zarobić, będę traktował to jako zabawę. Najlepiej żeby było bez zbędnych formalności, szybko, wysokie kursy, czytelna stronka i pewność.
Proszę o pomoc ????

coldsex 15

coldsex

Użytkownik
1. możesz wypłacić i na siostry ale dane w koncie muszą zgadzać sie z danymi u buka.
2. Możesz i na poczcie wpłacić .
3.scan dowodu, prawka itp.
4. jak chcesz to obejść to zostaje Ci bet-at-home.com tam dane konta z banku nie muszą się zgadzać z danymi na koncie buka ale żeby wypłacić pierw trzeba bodajże kontem wpłacić.
Najlepiej zrób konto na siostre.

wincent 150

wincent

Użytkownik
4. Teraz takie pytanie trochę poza tematem, bo wiem, że pewnie jakiś modek się wkurzy ???? Jaki jest najlepszy bukmacher online? Przeglądałem podklejony temat, ale on jest dosyć stary. Nie chcę na tym zarobić, będę traktował to jako zabawę. Najlepiej żeby było bez zbędnych formalności, szybko, wysokie kursy, czytelna stronka i pewność.
Proszę o pomoc ????
czytelna strona (?! a co to ma za znaczenia) bwin,betsafe
wysokie kursy - pinnacle ($ single) , betfair (euro, single) , bet365(tenis, handicapy)
pewność - betfair,pinnacle,expect, bet365, .... właściwie większość mających tutaj własny temat (poza bwinem bo oni są dziwni ; o limitach nie piszę bo raczej cię nie dotyczy)
Jak traktujesz jako zabawę to w sumie bwin - pobawisz się na livie, chociaż jest gorszy niż live na bet365 to &quot;milszy dla oczu&quot;. Jak chcesz grać to lepiej expect czy tobet. Betfair to inna liga, więc może w przyszłości...

R 0

rafiquo

Użytkownik
Nie, że nieczytelna, ale np. na bet365 ciężko mi się jest odnaleźć ;P
Czyli jak nie mam własnego konta bankowego, to muszę konto na buku też robić na siostrę? Wpłacić, to ja już wolę przez pocztę żeby potem problemów nie mieć ;P
PS. Na bwinie chyba nie ma podwójnej szansy (1x,12,x2), na BAH są niskie kursy, a na bet365 musze szukać godzinę danego meczu ;P

V 256

vernix

Użytkownik
Po co sobie życie komplikować i zakładać konta na czyjeś dane? Masz 18 lat to i konto w banku założysz (np. w mBanku - 0zł za otwarcie i prowadzenie konta; mam tam konto od 3 lat i jeszcze nigdy nic im nie płaciłem). Godne polecenia buki: Bet365, Betsafe, Bwin, Ladbrokes, Sportingbet czy Unibet.
Weryfikacja tożsamości u każdego buka się różni, jednym wystarczy skan dowodu osobistego, inne chcą do tego skanu drugiego dokumenty (paszport, książeczka wojskowa) a jeszcze inne skany rachunków. Różnie bywa. Z w/w buków procedura ta najłatwiejsza jest w dwóch ostatnich (w moim przypadku wystarczył jedynie skan dowodu).

bludek 367

bludek

Użytkownik
Nie jestem przekonany czy do bet365 można w ogóle zrobić wpłatę &#39;na poczcie&#39;, bo oni nie mają konta w polskim banku, więc nawet jeśli można to będzie to sporo kosztowało.

Inna sprawa to, że w większości miast na co drugiej ulicy są agencje bankowe gdzie bez problemu można zrobić przelew i pieniądze o wiele szybciej znajdą się u odbiorcy. Poczta Polska zatrzymała się w rozwoju 100 lat temu i najlepiej korzystać z jej usług tylko w ostateczności.

Tu napisałem post, który może zainteresować autora tematu:
http://forum.bukmacherskie.com/f57/gdzie-49099.html#post1882063

up: @vernix: Bardzo dobrze napisane. Konto przydaje się na każdym kroku i w bukmacherce jest praktycznie niezbędne. Wystarczy dostęp do internetu i wszystko załatwisz z domu, żadnego latania po pocztach, zakładania kont na cudze dane i kombinowania. Przelew robisz z własnego konta i pieniądze po 15 minutach u bukmachera. Grasz. Zlecasz wypłatę i po 2-5 dniach pieniądze na koncie bankowym.

Do góry Bottom