>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Głupia sprawa.

K 33

kovalem

Użytkownik
Witam. Od moich osiemnastych urodzin, tj 3 miesiące grałem w bukmacherkę online, na BAH. No i niestety, noga mi się podwinęła i przegrałem. Jako że jeszcze nie mam konta w banku, chciałbym wybrać się do buka naziemnego.

Stąd moje pytania - noobowskie ???? ????
1. Wchodzę i co mam zrobić po wejściu ? Bierze się jakieś kartki na mecze ?
2. Skąd mam wziąć ofertę meczów ?
3. Jak stworzyć kupon, np. z 10 zdarzeń ?
4. Za ile minimalnie trzeba zagrać ?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Witam.
1. Tak wchodzisz, bierzesz zwykły kawałek kartki oraz długopis/ołówek. Są dostępne na miejscu w każdym lokalu.
2. Oferta jest wywieszona/wypisana na tablicach. Podchodzisz, szukasz interesującego Cię meczy. Na tej karteczce wypisujesz numer spotkania oraz typ który chcesz postawić (np. 123 - 1)
3. Wystarczy, że na tej kartce wypiszesz wszystkie 10 numerów spotkań wraz z Twoim typem.
4. Minimalna stawka to w większości firm 2 złote.

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
może zacznijmy od tego jaki bukmacher naziemny Cię interesuje i myślę, że wtedy będzie mógł się wypowiedzieć dokładniej ten, kto w danym bukmacherze gra ????

K 33

kovalem

Użytkownik
Fortuna.
Dzięki za odpowiedzi nikifor, lecz mam jeszcze kilka ????
Założyłem sobie konto na efortuna, mam tam ofertę, ustalam kilka meczów i obliczam wygraną. Zapisuję sobie na stronie, dostaję nr transakcji i co dalej ?
1. Gdzie/Jak/ Czy mogę wydrukować sobie w domu swój kupon, wziąć do punktu, pokazać i zagrać ?
2. Czy ten nr transakcji musze wziąć do punktu ze sobą ?

T 2

typer2012

Użytkownik
Jak masz oferte w fortunie to przy każdym zakładzie jest numerek.

Widzisz ciekawy zakład i zapisujesz ten numer i do tego opcje. I tak każdy mecz który chcesz zagrać. Zapisujesz je i pokazujesz Pani za ladą. Ona wpisuje te numerki a Ty płacisz i po sprawie. :)

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Fortuna.
Dzięki za odpowiedzi nikifor, lecz mam jeszcze kilka ????
Założyłem sobie konto na efortuna, mam tam ofertę, ustalam kilka meczów i obliczam wygraną. Zapisuję sobie na stronie, dostaję nr transakcji i co dalej ?
1. Gdzie/Jak/ Czy mogę wydrukować sobie w domu swój kupon, wziąć do punktu, pokazać i zagrać ?
2. Czy ten nr transakcji musze wziąć do punktu ze sobą ?
http://forum.bukmacherskie.com/f192/e-kupony-fortuna-pytanie-43610.html#post1736932
Tutaj ten problem już był poruszony. Gdyby poszukał to już byś wiedział...
Tworzysz e-kupon, zapisujesz odpowiedni kod, podajesz kobiecie - finito.

Jak masz oferte w fortunie to przy każdym zakładzie jest numerek.
Widzisz ciekawy zakład i zapisujesz ten numer i do tego opcje. I tak każdy mecz który chcesz zagrać. Zapisujesz je i pokazujesz Pani za ladą. Ona wpisuje te numerki a Ty płacisz i po sprawie. :)
Ja już odpowiadasz, to chociaż przeczytaj dokładnie pytanie :|

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
ja w toto jak puszczam tasiemke. tez wpisuje numerki , nie bede tam kreślił tych kwadracików bo mozna by nerwicy dostać ????

Do góry Bottom