Rafael Nadal + Philipp Kolschreiber + Gilles Simon @2.13 (bet365)
Stawka: 3j
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
![White heavy check mark :white_check_mark: ✅](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/2705.png)
Wygrana: 3,48j ???? dziś kolejne typy z Indian Wells
Rafael Nadal + Philipp Kolschreiber + Gilles Simon @2.13 (bet365)
Stawka: 3j
Raonic + Wawrinka +Gasquet + Kubot/Matkowski + Bryan/Bryan @ 3.99
Stawka: 2j
typy były dobre,ale zawsze musi coś wpie......żeby buki kasę liczyły. ja to też zagrałem,nie że sam to wymyśliłem,wzięłem od Ciebie. masz reputke odemniefatalny mecz Kubotów, którzy psują świetne ako...
No pierwsze typowanie poszło bardzo ładnie ????1 singiel- Alexander Zverev @1,69 1xbet Stawka: 100 zł EW: 169 zł
2 singiel- Dla odważniejszych- Alexander Zverev- Tomas Berdych 2:0 @2.67 1xbet Stawka: 50zł EW: 133,5 zł
Kupon 1- Manchester United-Celta Vigo under 2,5 gola + Kei Nishikori- David Ferrer DW: 2:0 @Ako: 3,5 1xbet Stawka: 50 zł EW: 174,8 zł
Nie chce mi się rozpisywać jak wygląda obecna sytuacja tych 2 zawodników, bo każdy kto się troszkę interesuje widzi to. Zverev pnie się systematycznie w górę, będzie z niego niezły grajek. Brakuje mu oczywiście czasami doświadczenia, większego ogrania na wysokim poziomie, ale moim zdaniem z Berdychem w tej formie sobie spokojnie poradzi, nie widzę żadnych atutów po stronie Czecha. Zverev zagrał wczoraj bardzo dobry mecz z całkiem dobrze dysponowanym Cilicem, wcześniej pokonując Verdasco i zaliczając dobry turniej w Monachium(który wygrał). Berdych rozpoczął turniej w Madrycie od spokojnych wygranych z Istominem i Robinem Haase, ale jego forma ostatnimi czasy pozostawie wiele do życzenia. Przewiduje tutaj spokojne zwycięstwo Zvereva. Kupon bez analizy, nie mam czasu niestety aby to zrobić, ale jest to przemyślane.
No i Goffin w piękny sposób psuje ładne ako, chociaż Raonic jeszcze nie wygrał to nie chce mi się wierzyć, że odda ten mecz słabemu Berdychowi.Na dzisiaj wariacik z Rzymu: Zverev + Raonic + Goffin @4.9 1xbet
Na dziś coś bardziej przyziemnego: S. Halep + Del Potro +1,5 seta @2.07 1xbet
Del Potro zdecydowanie w innej sytuacji niż Djoko, po powrocie systematycznie wraca tam gdzie jego miejsce. Wczoraj w dobrym stylu odesłał z Rzymu Nishikoriego, wcześniej odprawiając Dimitrova, który też jest w dobrej formie. 1 siedzi całkiem dobrze, w wymianach możemy podziwiać te winnery z forehandu, wszystko jest jak należy. Jeśli chodzi o Djokovica to walczy on ze samym sobą, zdecydowanie jest pod formą, oczywiście nie znaczy to, że wciąż nie jest świetnym tenisitą, ale z taką liczbą niewymuszonych błędów, brakiem precyzji, stabilności i konsekwecji w grze JMDP moim zdaniem spokojnie jest w stanie urwać mu seta. Generalnie w tym meczu idę bardziej w stronę Argentyńczykai typuje jego zwycięstwo, ale na dzisiaj chciałem dać coś bardziej "pewnego", więc zostaje przy +1,5. Jeśli chodzi o Halep, jest w bardzo dobrej formie co pokazała chociażby na turnieju w Madrycie. Młoda zawodniczka z Estonii również jest w formie, ale myślę że na mecz z Simoną musiała by wskoczyć na wyższy level a nie jest w stanie jeszcze tego zrobić.
W końcu nikt nie zawiódł, ale już się bałem końcówki Betisu, bo wiadomo do czego są zdolni ????Aaaand another one... Niestety Edmundo psuje fajny kuponik, bo reszta elegancko gładko weszła szczególnie Volley Zurich promo dnia, bo wygrały 3:0 a kurs na czysty win był ok. 2,2. Nie poddaje się i mam nadzieję, że niedługo wstąpię na dobrą passę.
Na dziś: Celta Vigo + Milwaukee Bucks + Indiana Pacers ako 4,1
Stawka: 50 zł
Ew: 205 zł