Chcesz zobaczyć FAME 28 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 28 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Glosujemy i nie odpuszczmy ???? Nawet namawiajcie znajomych !! Magiki , 40 to niekotrzy oddaja w 2 minuty I to z tego forum ;>
Jeszcze jest temat na forum kolekcjonerów szalików, ale to faktycznie moze byc za malo ???? Wiec jak mozecie to wrzuccie temat na inne fora na ktorych jestescie i pogoncie mobilizacje, bo 1 miejscu ucieka i to bardzo szybko ...
Tak jak pisałem wcześniej. Musisz znaleźć jeszcze jakieś osoby do głosowania. Nasza-Klasa, Facebook. Przecież Ty i Twoja siostra macie znajomych. Na pewno pomogą.
może spróbuj na innych forach, ja głosuje codziennie a nawet ok 200 głosów na dobę załatwiłem więc jak się postarasz to może w TOP 3 siostra będzie bo o 1 to już chyba można tylko pomarzyć
Eh szkoda gadac na ta na pozycji 1. W jeden dzien dostala 7 tysiecy glosow. Ten konkurs jest troche oszukany. Ale działamy panowie ???? Żeby chociaz w top 5 byla.