3,5K adqs Forum VIP Lipiec 18, 2010 #21 Ja takze zaglosowalem, pare dni temu z telefonu 2razy, a dzis 10 razy z komputerka ???? Przypominaj sie
Ja takze zaglosowalem, pare dni temu z telefonu 2razy, a dzis 10 razy z komputerka ???? Przypominaj sie
5 pakorks Użytkownik Lipiec 18, 2010 #23 Profesjonalna sesja zdjeciowa z jakas znana agencja , pakiet kosmetykow i cos tam jeszcze . Głosujcie bo 1 miejsce juz blisko !! Wysyłajcie link do znajomych i gdzie tylko sie da. http://www.czestochowa.naszemiasto.pl/artykul/462758,oddaj-swoj-glos-na-miss-internetu-2010-woj-slaskiego,galeria,475204,id,t,tm,zid.html?wszystkie_wyniki=1
Profesjonalna sesja zdjeciowa z jakas znana agencja , pakiet kosmetykow i cos tam jeszcze . Głosujcie bo 1 miejsce juz blisko !! Wysyłajcie link do znajomych i gdzie tylko sie da. http://www.czestochowa.naszemiasto.pl/artykul/462758,oddaj-swoj-glos-na-miss-internetu-2010-woj-slaskiego,galeria,475204,id,t,tm,zid.html?wszystkie_wyniki=1
6,6K redwitz Forum VIP Lipiec 18, 2010 #25 W nocy już poklikałem, zaraz z laptopa też poklikam. Niewiele już brakuje do pierwszej lokaty. Pozdrów siostrę ????
W nocy już poklikałem, zaraz z laptopa też poklikam. Niewiele już brakuje do pierwszej lokaty. Pozdrów siostrę ????
4,5K benek_27 Forum VIP Lipiec 18, 2010 #27 Poszło, ładna jest. Tyle, że jeszcze za młoda ???? Za 3 lata jak dobrze pójdzie to będzie niezła sikorka.
Poszło, ładna jest. Tyle, że jeszcze za młoda ???? Za 3 lata jak dobrze pójdzie to będzie niezła sikorka.
G 24 gijom Użytkownik Lipiec 18, 2010 #28 A poszlo i ode mnie 10 glosow, tylko szkoda ze tylko 1 zdjecie. ????
E 0 ekspekt Użytkownik Lipiec 18, 2010 #29 tez zagłosowałem kilka razy do oporu ???? , mógłbyś wrzucić jakieś fotki siostry ????
208 jacekk Użytkownik Lipiec 18, 2010 #30 A poszlo i ode mnie 10 glosow, tylko szkoda ze tylko 1 zdjecie. ???? Kliknij aby rozwinąć... Co wy chłopaki nk czy facebooka nie macie? ????
A poszlo i ode mnie 10 glosow, tylko szkoda ze tylko 1 zdjecie. ???? Kliknij aby rozwinąć... Co wy chłopaki nk czy facebooka nie macie? ????
G 24 gijom Użytkownik Lipiec 18, 2010 #33 Co wy chłopaki nk czy facebooka nie macie? ???? Kliknij aby rozwinąć... Wybacz, nie pomyslalem, ale widac instynkt samca to ty masz. ????
Co wy chłopaki nk czy facebooka nie macie? ???? Kliknij aby rozwinąć... Wybacz, nie pomyslalem, ale widac instynkt samca to ty masz. ????
M 27,2K madangelo Forum VIP Lipiec 18, 2010 #34 Byś jakieś nagie fotki siostry skombinował to wygrana byłaby gwarantowana ;p
14K dawid.400 Forum VIP Lipiec 18, 2010 #35 Byś jakieś nagie fotki siostry skombinował to wygrana byłaby gwarantowana ;p Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, ale nawet za te fotki co ma na nk można oddać głosy
Byś jakieś nagie fotki siostry skombinował to wygrana byłaby gwarantowana ;p Kliknij aby rozwinąć... dokładnie, ale nawet za te fotki co ma na nk można oddać głosy
141 bartek11 Użytkownik Lipiec 18, 2010 #36 nasza "maskotka forum" traci lekko ponad 600 głosów do suczki która jest na 1 miejscu wypadało by się zmobilizować ????
nasza "maskotka forum" traci lekko ponad 600 głosów do suczki która jest na 1 miejscu wypadało by się zmobilizować ????
208 jacekk Użytkownik Lipiec 18, 2010 #38 Uśmiech na drugim zdjęciu bellisimo ???? Do końca konkursu z tego co widzę zostało jeszcze trochę czasu.
Uśmiech na drugim zdjęciu bellisimo ???? Do końca konkursu z tego co widzę zostało jeszcze trochę czasu.
357,9K piotrex007 Użytkownik Lipiec 18, 2010 #39 Zagłosowane :jezora: A tak btw. to do każdego zdjęcia mógłbyś dodać podpis taki jak w jednym demotywatorze: "... Siostra" :jezora:
Zagłosowane :jezora: A tak btw. to do każdego zdjęcia mógłbyś dodać podpis taki jak w jednym demotywatorze: "... Siostra" :jezora: