>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Futurystyczne wizje

Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
Dzień dobry w Nowym Roku.
Zakładam temat, w którym planuję umieszczać swoje kupony wraz z krótkimi przemyśleniami dotyczącymi spotkań. Nie ograniczam się co do dyscyplin jednak dominującymi powinny być tutaj Siatkówka, Tenis, Piłka nożna. Nie wykluczam Boksu i Formuły 1.
Zachęcam do częstych odwiedzin tematu.
Stawki będę podawał w jednostkach.

⚽ Manchester City - Chelsea, Man City win @ 1,65
⚽ Nigeria - Mozambik, Gol w obu połowach @ 1,73
AKO: 2,85
Stawka: 100 j
Bukmacher: STS

Manchester City złapał swój rytm i notuję serię 8 zwycięstw z rzędu. Obywatele rzucają Arsenalowi rękawicę w walce o tytuł i mają ku temu mocne argumenty.
Chelsea w ostatnich trzech meczach straciła po 2 gole i mówi się o napięciu na lini Enzo Maresca - Zarząd. Biorąc pod uwagę problemy w defensywnej The Blues uważam, że Manchester City wygra spotkanie pokazując większa solidność w defensywie. O jakość z przodu się nie obawiam.

Nigeria z kompletem zwycięstw w fazie grupowej. W każdym spotkaniu traciła bramkę. Mozambik wyszedł z wymagającej grupy z Kamerunem, WKS i Gabonem. Mecze obu drużyn obfituja w dużą liczbę bramek i sytuacji. Nigeria ma większą jakość i jest na fali. Mozambik już zrobił swoje na tym turnieju i nie ma nic do stracenia. Zapowiada się otwarte spotkanie i spodziewam się bramek w każdej z połów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1076
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
⚽ FC Barcelona - Athletic Bilbao, Barcelona win @ 1,52
🏐 Lvy Praga - BR Volleys, Lvy Praga wygra seta @ 1,52
AKO: 2,31

Barcelonie dobrze gra się z Bilbao i wygrywają z nimi w miarę regularnie. Katalończycy notują serię zwycięstw więc przystąpią do meczu z dużą pewnością siebie.

Lvy Praga - BR Volleys to jedno ze spotkań nadchodzącej Ligi Mistrzów siatkarzy na które czekam. Zapowiada się emocjonujący mecz. Czeska drużyną jest mocna. Pokazali się z dobrej strony w Perugii. Berlin ma doświadczenie w Champions League jednak Pragę postrzegam jako zespół który z roku na rok progresuje i jest mocniejszy. Uważam, że drużyny te są dużo bardziej zbliżone poziomem sportowym niż wskazują na to kursy bukmachera.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2731
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🏐 PGE Projekt Warszawa - Asseco Resovia Rzeszów, Resovia win @ 2,00
🥊 Agit Kabayel - Damian Knyba, Kabayel wygra przez KO/TKO/decyzję sędziego lub poddanie @ 1,45
AKO: 2,90

Sportowo Projekt i Resovia mają podobny potencjał. Projekt na przestrzeni tego sezonu ma dobrą jakość przyjęcia. Jeszcze 2 tygodnie temu powiedziałbym, że są poważnym kandydatem by wygrać ten puchar jednak po drodze pojawił się w wirus gdzie grali eksperymentalnie z Bogdanką, problemy z dojazdem na mecz Ligi Mistrzów z Montpellier. Widzę spadek jakości gry Bednorza. Na środku Projekt wciąż bez Kochanowskiego jednak Semeniuk z Kłosem dają radę. Resovia kopie na zagrywce, wygląda bardzo dobrze fizycznie. Cebulj jest w formie najlepszej od miesięcy, Szalpuk kończy piłki śmieci, a trener Botti często korzysta z rezerwowych i szybko reaguje, gdy sytuacja zaczyna się wymykać spod kontroli.

Kabayel dobrze skraca dystans i mocno biję po dołach. Knyba walczy na wyjeździe. Nie bił się z zawodnikiem o podobnym poziomie, więc myślę, że to będzie dla niego spory przeskok sportowy. Kabayel cały czas staje się lepszy. Pokonanie Makhmudova, Sancheza i Zhanga to jest poważna sprawa. Spodziewam się dominacji Kabayela i wygranej przed czasem.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1850
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🎾 R.Carballes Baena - G.A.Bailly, Carballes -1,5 gema @ 1,52
⚽ Senegal - Egipt, over 7,5 rogów @ 1,55
AKO: 2,36

Carballes jest zawodnikiem o dużym doświadczeniu. Przeszedł gładko pierwszą rundę kwalifikacyjną nie tracąc własnego podania i wygrywając w 2 setach. Młody Belg pokonał Pinningtona odwracając losy w I secie. Drugi także wygrany choć było nerwowo. Carballes jest zawodnikiem z którym będzie Baillemu trudno w kluczowych momentach. Zakładam zwycięstwo Hiszpana.

Senegal, oraz Egipt grają do przodu i stwarzają sobie okazję. Na 5 spotkań rozegranych przez te reprezentację w tym turnieju tylko po jednym w każdej z nich nie padł over 7,5 rogów lecz był na granicy. Były to mecze fazy grupowej. W fazie pucharowej z perspektywy obu drużyn dzieje się dużo.W trzech ostatnich bezpośrednich pojedynkach dwa razy było ponizej 7,5 rogów jednak na granicy, raz wyraźnie over. Mecze tych drużyn miały miejsce w 2022 roku. Bukmacher zakłada, że teraz w walce o finał będzie kunktatorskie granie i mało bramek i sytuacji. Według mnie będzie to żywy mecz, liczba bramek jest zagadką natomiast powinniśmy obejrzeć sporo kornerów.

Ostatnia edycja:
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🏐 CHKS Chełm - Aluron CMC Warta, under 184,5 pkt @ 1,40
⚽ FC Koeln - FSV Mainz, X2 @ 1,70
AKO: 2,38

Chełm umiejętnie wykorzystuje problemy innych drużyn w tym sezonie i ciuła punkty walcząc dzielnie o pozostanie w Plus Lidze. Za Zawierciem maraton gier jednak teraz są 1,5 tygodnia od meczu i spodziewam się, że nabiorą trochę świeżości. Chełm wygrał w tygodniu z podmęczonym Lublinem grającym w niepełnym składzie. Kapica i Esfandiar to może być dzis za mało na Aluron. Myślę, że Zawiercianie z każdym kolejnym setem będą grać pewniej i zamkną to w 4 setach, gdyż już we wtorek mecz Ligi Mistrzów w Luneburgu.

Kolonia z zadyszką. Mainz jest w procesie wydostawania się ze strefy spadkowej i sądzę, że uda się go zrealizować. Ostatnie 6 meczy bez porażki. Na jesień były problemy z łączeniem europejskich pucharów i ligi. Teraz póki w pucharach przerwa trzeba nadrabiać. Koln to drużyna o podobnym potencjale. Mainz złapało trochę pewności siebie i sądzę, że nie przegra w Kolonii.

Ostatnia edycja:
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🤾‍♂️ Polska - Islandia, Polska under 26,5 bramki @ 1,50
⚽ Senegal - Maroko, Maroko under 2,5 kartki @ 1,47
AKO: 2,21

Spodziewam się twardej gry w obronie i przynajmniej na początku wolniejszej gry. Dla naszych to mecz o być albo nie być. Islandia mając zaliczkę bramkową w meczu z Włochami może dziś nastawiać się na zwykłe zwycięstwo bez fajerwerków ofensywnych.

W decydujących meczach Pucharu Narodów Afryki widzimy mało kartek i zachowawcze mecze. Maroko nie kartkuje za wiele. Jest faworytem i gra u siebie. Senegal mocno skupiony na całej otoczce wokół tego meczu - baza treningowa, hotele.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2951
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🏐 SIR Susa Perugia - BR Volleys, under 148,5 pkt @ 1,85
🏐 Galatasaray - LUK Lublin , LUK Lublin win @ 1,42
AKO: 2,63

Oglądałem w weekend mecz Perugii z Lube i drużyna Kamila Semeniuka zaprezentowała się bardzo dobrze. Konsekwentna gra i wyglądają dobrze fizycznie. Berlin widziałem w meczu z Lvy Praga w poprzedniej kolejce Ligi Mistrzów i wyraźnie męczyli się ze swoją grą. Oczekiwania w klubie duże, bo zwolniono trenera Banksa, którego zastąpił duet Alexandre Leal - Markus Steuerwald. Od tego momentu dwie wygrane w lidze, ale też nie porywające. Nie spodziewam się poprawy jakości gry u gości. Na tle obrońcy tytułu będzie im ciężko cokolwiek ugrać. Hannes w ataku zrobi swoje. Pytanie jak na przyjęciu wytrzymuają Schott i Rajchert. Obawiam się, że będą problemy. Myślę, że gospodarze odrzucą rywali wielokrotnie od siatki, mają też mocny blok. Powinni kontrolować mecz od początku do końca.

Puchar Polski i natłok meczy w kalendarzu Lublina, oraz porażka z CHKSem Chełm spowodowała dysonans u bukmacherów. Drużyna przeszła przez ciężkie boje, wygrała puchar. W weekend zagrali jak Lube na trzech przyjmujących w meczu ze Skrą i wyszło to dobrze - wygrana 0:3. Możliwe, że wróci po chorobie Malinowski. Bogdanka po Roeselare będzie mieć duży fokus by zgarnąć tutaj komplet punktów bo w tabeli blisko drużyny. Polski zespół ma więcej jakości, mocny blok. Myślę, że lepszy środek siatki i Leona do trudniejszych sytuacji. Po zwycięstwo Bogdanko !

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2951
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🎾 E.Spizziri - J.Sinner, under 27,5 gema @ 1,55
🎾 D.Medvedev - L.Tien, over 34,5 gema @ 1,52
AKO: 2,36

Spizziri ma dobry początek roku. Niezłe pojedynki z Fonseca,Marosanem,Borgesem. W ostatnim meczu pięciosetówka. Z Sinnerem zapłaci za to kondycyjnie. Z Włochem nie ma łatwych punktów. Spodziewam się stosunkowo szybkiego trzysetowego starcia.

Pojedynki Medvedeva z Tienem to były dotychczas wielkie widowiska, dużo walki i zaciętej gry. W zeszłym roku to właśnie Tien wyeliminował Rosjanina w 5 setach. Szykuje się kolejny mocny pojedynek w ich wydaniu. Obaj są w dobrej dyspozycji. Over 34,5 pkt do pokrycia nawet w 3 wyrównanych setach, choć spodziewam się dłuższej batalii.

Ostatnia edycja:
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🏐 SIR SUSA Perugia - CV Guaguas, Perugia win 3:0 @ 1,67
⚽ Real Betis - Feyenoord, Betbuilder - Gol w obu połowach @ 1,48
AKO: 2,47

Perugia jest najlepszą drużyną w Grupie C. Trzy tygodnie temu niespodziewanie byliśmy świadkami wyrównanego meczu wygranego przez Perugie 2:3 w Hiszpanii. Było to jednak po klubowych Mistrzostwach Świata i dwóch wymagających meczach w lidze. Obecnie forma bardzo dobra o czym świadczy pokonanie Lube, Berlina i Trento w ostatnich dniach. Guaguas według mnie polegnie na przyjęciu. Oglądałem ich mecz z Lvy Praga i był to festiwal błędów. Z rywalem takiego kalibru powinno się to zemścić.

Betis gra o pierwszą ósemkę i zwycięstwo zapewni awans. Feyenoord na 26 miejscu i tylko zwycięstwo ich urządza i da szanse na wejście do 24-ki. Betis dwie z rzędu porażki. Holendrzy dwie wygrane ostatnio. W weekend grają z PSV,ale przewaga w tabeli 14 punktów więc nie sądzę, że będzie to priorytet. Myślę, że Feyenoord przyjedzie do Sevilli z ofensywnym nastawieniem. Spodziewam się otwartego spotkania. Betis jest tutaj faworytem jednak może wydarzyć się tutaj wszystko, nawet jakiś hokejowy wynik. Myślę, że po bramce w każdej z połów powinniśmy ujrzeć.

Ostatnia edycja:
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
🎾 Carlos Alcaraz - Alexander Zverev, Zverev +7,5 gema @ 1,40
🎾 Novak Djokovic - Jannik Sinner, Djokovic under 1,5 przełamanych serwisów @ 1,65
AKO: 2,31

Carlitos jest dużym faworytem spotkania natomiast uważam, że Zverev ma argumenty by się przeciwstawić, przy dobrym dniu może nawet wygrać. W bezpośrednich starciach 6:6, na Wielkich Szlemach 2:2. Grali przeciwko sobie w 2024 roku w Melbourne i wygrał Zverev 3:1. Zverev ma mocny serwis i potężny forehand. Myślę, że postawi się Hiszpanowi, a kursy na ten mecz wydają mi się lekko abstrakcyjne, bo o ile Carlitos jest faworytem to chyba nie powinien być aż takim jak wskazują na to kursy.

Serbowi zarzuca się ślizganie po drabince turniejowej. Mussetti gdyby nie kontuzja mógłby go odprawić do domu o czym sam Djoko mówił po meczu. Sinner mocno skupiony w pojedynkach z Nole. Zawsze pilnuje swojego serwisu. Miał słaby mecz ze Spizzirim, w pozostałych meczach bez zarzutu. Myślę, że Novak wszystko co ma da na początku. Obawiam się, że braknie i później będziemy świadkami meczu pod kontrolą Włocha szczególnie na serwisie.

Ostatnia edycja:
Futurolog 53,2K

Futurolog

Użytkownik
⚽ Manchester United - Tottenham, Obie strzelą @ 1,60
⚽ Liverpool - Manchester City, Obie strzelą @ 1,50
AKO: 2,40

W nadchodzącej kolejce Premier League zapowiadają się dwa ekscytujące starcia.

United pod wodzą Carricka radzą sobie bardzo dobrze jednak braki w defensywie i przestoje wciąż się zdarzają. Tottenham jest drużyną trochę nieobliczalną , z dużym potencjałem ofensywnym. Czerwone Diabły pomimo dobrych wyników nie są chyba na tyle stabilną drużyną by w każdym meczu dobrze sobie radzić z pozycji faworyta. Koguty od 4 meczy nie przegrały. Na jesień oba zespoły stworzyły widowisko okraszone czterema bramkami.

Liverpool z City to zawsze są duże mecze. Po Pucharze Narodów Afryki Salah wrócił i ekipa z Anfield zaczęła prezentować się lepiej. Ostatni mecz z Newcastle wygrany 4:1. Manchester City zremisował 2:2 z Tottenhamem i wciąż jest w grze o tytuł w Premier League. Ostatnie trzy pojedynki pomiędzy tymi drużynami to brak BTSu. Myślę, że czas to zmienić.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom