Premier League - 3. kolejka
Tottenham - Liverpool over 11 rożnych @ 1,825 Bet365 5/10 10 rożnych
W tym meczu nie ma wyraźnego faworyta i ja odradzam granie 1x2, bo o wyniku zdecyduje tutaj forma danego dnia. Ja stawiam na rożne. Ostatnie bezpośrednie spotkania obfitowały w rożne. W ostatniej kolejce Tottenham męczył się z Crystal Palace, natomiast Liverpool niespodziewanie poległ z Burnley i przez niemal cały mecz musiał gonić wynik. Te mecze tak się ułożyły, że zarówno jedni jak i drudzy musieli gonić wynik i nabijali dużą ilość kornerów - odpowiednio 10 i 12. Generalnie te dwa zespoły potrafią robić rożne i linia over 11 wydaje się być dobrą opcją na ten mecz.
Premier League - 3. kolejka
Chelsea - Burnley goście under 0,5 @ 1,75 Marathonbet 5/10 3:0
13 meczów z rzędu ze straconą bramką na Stamford Bridge - tyle wynosi niechlubna seria The Blues. To najdłuższa seria od ponad 55 lat. Liczę na przełamanie, a z kim, jak nie z Burnley. Chelsea dobrze prezentuje się na początku sezonu i podejrzewam, że Stamford Bridge to będzie miejsce, gdzie będą bardzo rzadko tracić punkty. W meczu z West Hamem dominowali całe spotkanie, ale stracili bramkę praktycznie z jednej groźnej sytuacji Młotów. The Clarets będą jeszcze bardziej stłamszeni. Jest to drużyna, której nie wróżę dużej przyszłości w
Premier League, ze słabym potencjałem i dosyć prostym jednowymiarowym stylem gry.