Gucci Mane
Forum VIP
Został ostatni miesiąc rozgrywek NFL, NCAA kończy się za mniej niż tydzień i będzie pół roku offseasonu. Prowadzę ten dział i chciałbym żeby nawet w letnich miesiącach ktoś tu zaglądał. Dlatego postanowiłem zacząć serię filmików, w których będę pokazywał filmiki, dzięki którym, w futbolu amerykańskim zakocha się nawet ktoś, kto totalnie nie ogarnia tego sportu. Mam nadzieję, że będzie chociaż parę osób, które rzucą okiem na wstawiane przeze mnie propozycje Oczywiście bardzo chciałbym żeby ktoś również dołożył coś od siebie i wrzucił swoje propozycje. A jest na forum parę konkretnych osób, które w NFL siedzą po same uszy.
Gdyby ktoś chciał wrzucić jakiś filmik od siebie to baaardzo proszę żeby to zrobił, dla dobra działu, dobra futbolu w Polsce! ???? A jest na forum co najmniej kilkanaście takich osób na które liczę.
Gdyby ktoś chciał wrzucić jakiś filmik od siebie to baaardzo proszę żeby to zrobił, dla dobra działu, dobra futbolu w Polsce! ???? A jest na forum co najmniej kilkanaście takich osób na które liczę.