chyba jestes jakis lewyKolejny raz !!
Bardzo proszę admina o jakis link dla uzytkownikow - co to jest reflink !!!
A zreszta - reflink to ... hehe reflink a nie adres email na litosc ...
A gosc placi 1.5 $ jak wiesz ale za zarejstrowane konto wraz z podaniem danych gracza - a nie za umiesdzczenie maila .:kwasny4565:
Lecz sie czlowieku...chyba jestes jakis lewy
czy ja napisalem ze za umieszczenie maila koles daje kase?
NIE
Ja napisalem ze ty podając swojego maila wyludzasz dane personalne ludzi i nie masz nigdzie napisane jak w powaznych firmach ze dane personalne sa uzywane tylko w celu jakis tam jakie sobie zastrzegaja firmy.
Ty wyludzasz te dane i wysylasz je dalej czyli wlanczasz dotego osoby trzecie i dostajesz za to kase.
Czlowieku na to są paragrafy.
Ja bym proponowal bana dla tego Pana.
Ty koleś chyba nie wiesz co piszesz, jak ty studiujesz prawo 4 rok to nie wiem jak ty jeszcze jesteś na tych studiach. Jak byś chciał wiedzieć to nie można zawiesić kary pozbawienia wolności na czas dłuższy niż 2 lata !!!, czyli takiej jak ty piszesz od 3-5ty sie slyszyz syneczku?
a czy ja mowie ze ktos nie dostaje kasy za to?
Ja mowie ze ty wyludzasz dane personalne podajac swojego maila i na dodatek nie zachowujesz ich dla siebie tylko wysylasz dalej ta sprawa nadaje sie do prokuratora.
Troche znam sie na prawie bo studiuje juz 4 rok ten kierunek i paragrafy na to są i 3 lata do 5 lat w zawieszeniu mozna dostać.
PS. Jak by mieli dawac bany za pisanie glupot to pierwszy bys dostal i z 30k uzytkownikow tego forum zrobilo by sie 5k
dobra ostatni off, chodzi o to że można użyć instytucji warunkowego zawieszenia kary tylko wtedy gdy kara pozbawienia wolnośći nie przekracza 2 lat !! Zawieszenie wykonania kary następuje na okres prób od 2 do 5 lat ! rozumiesz teraz, moze przedtem troche niejasno się wyraziłem.Chyba można, albo nieuważnie Anne Marie oglądałem ????
Ale on pisze, że można dostać 3-5 lat w zawieszeniu a nie mieć wyrok w zawiesieniu na 3-5 lat