>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Fulltilt 25 plus ipoker 5 plus 10 usd gift

D 0

darkrufio

Użytkownik
Dostalem maila- troche szalony ale wszystko gra , wiec ... probujcie.
To kolejna oferta &quot;rodzinna&quot; ostatnio - ale mysle , ze nie ma to nic wspólnego Z FT tylko z prywatnym sponsoringiem - a zreszta ... niewazne...

Full Tilt - register with sign up code VEGAS100.

After this sent:
account id
name surename
email adress
zip code
on email [email protected]
You will receive NO deposit 10 Usd Plus 15 Usd after only 200 FPP!!!
And after one rake hand You will receive 5 usd for Hansa Poker.

When You earn 200FPP you have to sent me an email and you will earn 15 usd on Full Tilt account and 10 usd gift (no deposit)

NEW TERMS!!! or maybe NEW REALITY :) lets check it

It was very hard to receive second bonus in Full Tilt - but not now!!!

Just create second account as your sister , mom or even granpa :)))

This crazy offer is valid for limited time for first 75 customers because is sponsored by private person!!!

D 0

darkrufio

Użytkownik
Odswiezam temat bo jest straszne bezrybie bonusowe.
Moze ktos skorzysta i pogra troche.
Dostalem maila ze promocja rusza od nowa - jest to prywatna -cos w tym stylu promo.
Jest teraz 10 na start i 10 po 200 punktach.
Gosc szuka nawet w szeregach (a moze glownie?) starych graczy i zezwala na jedno konto z tego samego ip na czlonka rodziny - czyli popularnego chomika.
Warunek - tylko jedno takie konto - i promo bedzie trwalo.
Podejrzewam ze drugi warunek - to bedzie trwalo az beda FTP mu gracze ugrywac - ale to chyba nie problem bo wyplata od 50 wiec te 40 trzeba ugrac samemu.
mail taki sam - trzeba wyslac mu maila pustego na [email protected] z tematem FT20 lub od razu zarejstrowac sie ze zwyklego softu z kodem Vegas100 i wyslac mu account id , email imie i nazwisko - kasa wplywa transferem miedzy graczami.
Tyle

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
dostałem od nich takiego maila:
Hi
Im still waiting for response from payment dep. its weekend and its not my fault
Be sure - you will receive!!!
Regards

bohunnn 0

bohunnn

Użytkownik
Pisałem do nich już pare maili i wreszcie odpowiedzieli, &quot;podobno&quot; pieniądze mają być wysłane jutro ( takie dostałem zapewnienie) jak będzie okaże się jutro

P 0

piotrciuba

Użytkownik
on email [email protected]
podobno podawanie reflinkow jest zabronione na forum
haha
niechce nic mowic ale wysylajac email na ten adres to za kazde 5 osob ten koles dostaje o ile pamietam 10$ czyli jakby nie patrzac zbieranie refow

Tez dostalem maila od VEGAS100 ze jesli bede znajdowal poleconych dla niego i bede przysylal loginy do glownego adresu email to bede dostawal kase.
Niestety tutaj mi sie nie udalo bo kolega darkrufio mnie uprzedzil ???? ???? ????

Do góry Bottom