Nie mogłem edytować aby rozliczyć, oczywiście na minus, niestety. Stąd taka przerwa, trzeba było sobie wszystko przemyśleć, ale już wracam i mam nadzieję,że będzie lepiej ????
Mam zamiar wprowadzić także małe zmiany; analizy znajdą się tutaj i dodam też stawkowanie.
1.
Dania -
Walia
Typ: BTS
@2.00 forbet
2j
3.6j
Analiza:
Pod lupę wziąłem spotkanie Duńczyków z podopiecznymi Ryana Giggsa którzy zagrają w roli gości. Swój ostatni mecz Walijczycy zagrali wręcz znakomicie; szybko dyktując warunki,prowadząc i strzelając pierwszą bramkę a z czasem tylko powiększając swój dorobek. Zdeklasowali rywali strzelając im 4 bramki. Wiodącą osobą w zespole bez wątpienia jest Bale który dostał drugie życie w klubie co przekłada się na dobrą grę w reprezentacji. Pod wodzą Giggsa, zespół gra bardzo składnie i drużynowo, a przede wszystkim skutecznie co widać w ich meczach.
Dania, jak to
Dania, od zawsze gra w defensywie była ich mocną stroną, po różnych zawirowaniach z federacją w końcu ma zagrać normalny skład, który oglądaliśmy na mundialu. Myślę,że ten czynnik będzie bardzo znaczący w tym meczu. Hareide miał do wykorzystania tylko jedną sesję treningową i taktyczną, co moim zdaniem jest za mało po takiej przerwie reprezentacyjnej. Mimo,że
Dania błyszczała z formą na mundialu i potrafiła sprawić nie lada kłopoty późniejszym vice mistrzom, nie chce mi się wierzyć,że utrzymali formę z mundialu aż do tego czasu i z takim zaangażowaniem będą grać w tym meczu, to jest wręcz niemożliwe, dlatego też BTS jest bardzo realny.
E: Nie spodziewałem się,że Dania tak dobrze zagra. Eriksenkay: zrobił robotę
Wynik: 2:0
-2j