>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Freeroll tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com !

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
[center:1fb18ec611]Witam wszystkich.
Pointpoker wraz z Lassur.pl organizuje freerolla specjalnie dla użytkowników forum bukmacherskiego.
Aby w nim zagrać wystarczy otworzyć konto na Pointpoker klikając na banner lub link:

http://www.pointpoker.com/Signup.aspx?Code=forum.bukm.

Następnie zalogować się na Lassur.pl

Freeroll odbędzie się 16 czerwca w godzinach wieczornych.[/center:1fb18ec611]

Hasło zostanie przekazane tylko uczestnikom naszego forum!

[center:1fb18ec611]

Jesli osoba która zapisze sie na lassur i pointpoker korzystając z TEGO linku wyrobi 10 vip grając i przy logowaniu na lassur w polu polecający wpisze jakis nick starego użytkownika lassur (np. mój ;) - SuperHiper ) to otrzyma wejscie do New Friend Freeroll (w marcu był taki z pulą 1000E..., w którym grało 30 osob)

A szykują się kolejne promocje !
Dołącz teraz do społeczności Lassura ????[/center:1fb18ec611]

K 0

kerek

Użytkownik
no a jesli juz mam tam konto troszke, wlasciwie zalozylem je wtedy kiedy powstal topik pointpoker i lassur.pl to wtedy zalozylem to bede mogl wziac udzial ?

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
skoro na hasło , to Ci co piszą od dawna na forum nie powinni miec problemu z dostaniem sie do tura- proponuje by wyznaczyc jedną osobe która by te chasła rozsyłała naszym uzytkownikom na PW- to by dało pewnosc ze tylko nasi by grali ????

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jak narazie to 100 E, zwiększy się, wraz z wzrostem liczby graczy
no a jesli juz mam tam konto troszke, wlasciwie zalozylem je wtedy kiedy powstal topik pointpoker i lassur.pl to wtedy zalozylem to bede mogl wziac udzial ?
Wymagane jest, aby posiadać konto w PointPoker i Lassur.pl ( konto w Lassur musi mieć taką samą nazwę jak konto pokerowe)
skoro na hasło , to Ci co piszą od dawna na forum nie powinni miec problemu z dostaniem sie do tura- proponuje by wyznaczyc jedną osobe która by te chasła rozsyłała naszym uzytkownikom na PW- to by dało pewnosc ze tylko nasi by grali ????
Postaram się porozsyłać hasła wszystkim chętnym.

K 0

kerek

Użytkownik
Moja nazwa konta pokerowego rozni sie od konta na lassur jedna literka, poniewaz nie moglem sie na zarejestrowac na pointpokera pod moim nickiem wiec ciut zmienilem,.. Polecajacy na lassur.pl mam wpisane POINTPOKER.. hmm cos da sie z tym zrobic? Nick pokerowy w lassur jest zgodny z nickiem w pointpoker.. hę?

iron77 2

iron77

Użytkownik
Moja nazwa konta pokerowego rozni sie od konta na lassur jedna literka, poniewaz nie moglem sie na zarejestrowac na pointpokera pod moim nickiem wiec ciut zmienilem,.. Polecajacy na lassur.pl mam wpisane POINTPOKER.. hmm cos da sie z tym zrobic? Nick pokerowy w lassur jest zgodny z nickiem w pointpoker.. hę?
raczej ok, te nazwy nie muszą być chyba zgodne ;)
trzeba sie gdzies zgłaszac po hasło czy otrzyma je KAŻDY zarejestrowany na tym forum?
podejrzewam że dostaną wypowiadający się w tym temacie ale to juz pytania do Mazaqa ;)

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
MAzaq, iron77, i inni pomocy !!!

zarejestrowalem sie na lasurze i poiuntpokerze aktywowalem konto

ale jak wlaczam pointpokera (te ich oprogramowanie) to musi sie jeszcze cos tam dosintaalowac

i caly czas mam: please wait while downloading the latest update of the poker software i tak przez caly czas ???? ???? ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
MAzaq, iron77, i inni pomocy !!!

zarejestrowalem sie na lasurze i poiuntpokerze aktywowalem konto

ale jak wlaczam pointpokera (te ich oprogramowanie) to musi sie jeszcze cos tam dosintaalowac

i caly czas mam: please wait while downloading the latest update of the poker software i tak przez caly czas ???? ???? ????
sciągają się uaktualnienia do softu, musisz poczekać aż się ściągnie i zainstaluje

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Jeszcze nie wiem, czy będę wysyłał hasła na PW wszystkim, którzy udzielają się w tym temacie, czy też jakoś zakoduję i podam publicznie ;)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Jeszcze nie wiem, czy będę wysyłał hasła na PW wszystkim, którzy udzielają się w tym temacie, czy też jakoś zakoduję i podam publicznie ;)
Gorzej jak ktoś niepowołany zacznie te zakodowane hasło podawac na innych forach :jezora:

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
ale sie sciaga sciaga a potem wyskakuje blad i lipa , a tka wogole to zadnego postepu w sciaganiu nie ma ????

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Moja taka drobna propozycja:

Aby uniknac własnie przekazywania haseł na innych forach badz osoba niechcianym można ograniczyc czas dany na te czynności, a mianowicie umowic sie przykładowo ze hasło zostanie podane 10 min przed końcem rejestracji do turnieju. Albo MAzaq zbierze od wszystkich chetnych na PW nr gg i zrobi konferencyjną i własnie te 10-5 min przed końcem rejestracji poda nam hasło.

Cos takiego wymysliłem wydaje mi sie nie głupie. Może ktoś ma jakis lepszy pomysł, ktorym może sie z nami podzielic

hali 3

hali

Użytkownik
najlepiej podać na PW bo na gg takie piernicznie będzie miałMAzaq, z numerami a tak szybko i sprawnie pójdzie, i najlepiej w tym samym dniu hasło rozeslać ileś tam godzin przed turem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom