>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll tylko dla użytkowników forum.bukmacherskie.com !

Status
Zamknięty.
frans 0

frans

Użytkownik
A jeśli chodzi o hasło to też nie dostałem jeszcze , choć się zapisałem przed zamknięciem listy !
Można mi pzesłać na pw jeżeli to będzie łatwiejsze ;-)

Pozdo

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
Domyslam sie że już nie ma szans na dopisanie sie do listy? Troche przespałem, ale kumpel sie żenił i od 3 dni non stop oblewamy wieczor kawalerski, wesele, poprawiny, poprawiny poprawin.... i zapomniałem o naszym forumowym turze.

Gdyby dało sie jeszcze coś zrobic... chodzi o dopisanie sie ???? to było by mi bardzo miło.

Nick Lassur: Pynio
Nick Pointpoker: Pynio
eMail: [email protected]

fajnie by było sie załapać. jezeli sie da, chodzi o decyzje mazaq to mozna walic na gg:2559537 poczte skype cokolwiek

K 0

kerek

Użytkownik
DO NOWYCH UZYTKOWNIKOW: w tym temacie osoba ktora zoorganizowala ten turniej dla spolecznosci forum bukmacherskiego czyli mazaq wczesniej napisal ze trzeba byc juz jakis czas uzytkownikiem forum i je wspoltworzyc aby moc zagrac w turnieju..

ps. w ogole LOL ilu userow do tego tura.. hmm, a o co chodzi z xymena31, xymena32???

naliczylem okolo 35 graczy z forum co podawali swoje nicki i maila tutaj.. a zarejestrowanych ponad 50 graczy..

????

A 0

adrian1

Użytkownik
lol to ja nie biore udzialu żebyśta se chlopaki pograli a tu k...a jakieś bydło sie wrypało?
trza bylo hasło dać późnie z godzine przed turem

K 0

kerek

Użytkownik
ogolnie to 5min blindy to jak pojsc do kasyna i zagrac w ruletke: )
ale zabawa byla: ) krotka.. ale zawsze cos ????

11 miejsce: ) w sumie moglem spokojnie dotrzymac zeby byc w kasie.. no ale albo mierzyc w gorne miejsca,.. albo w ogole.. ???? odpadlem.. moje ATs vs 88 allin

ps: a spirol ogolnie dostawal za dobre karteczki: )))))

iron77 2

iron77

Użytkownik
eh kurde spoznilem sie a chetnie bym zagral z wami ???? Mazaq moze da rade jeszcze raz jakiegos tura zorganizowac? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom