>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO FREEROLLA O 100$!
Turniej odbędzie się DZIŚ 13 października o 21:00
W turnieju sadze ze zagra nie wiecej niz 30 osob. Dwa tygodnie temu było nas tylko 32. A za pierwsze miejsce szło zgarnac 50$! Obcokrajców napewno nie bedzie.
Turniej jest tylko dla ludzi z promocje24.net wiec jesli ktos nie zakładał konta w everst z mojego polecenie nie jest wstanie zagrac w turnieju.
Dla osób które zdecydują się wpłacić swoje środki (minimalna wpłata 5$) czeka bonus 100$ (Premia powitalna) oraz 50$ (po wprowadzeniu kodu Promocje24)
Więcej szczegółow (minimalnie jak sie zarejestrowac, szczegoły promocji od depozytu) znajdziecie na stronie
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

P.S. Zapraszam równiez do turnieju 17.10. z wpisowym 5$. Turniej znajduje sie w zakladce Prywatne - Liga Pokera III-extra
obecnie 7 osob, aby turniej sie odbyl musi byc 20 graczy.

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
obecnie 7 osob, aby turniej sie odbyl musi byc 20 graczy.

te freerolle są ciągle reklamowane ale przez to ze mogą grać tylko osoby zarejestrowane z twojego linku frekwencja jest jaka jest. mam nadzieje ze następna edycja będzie ogulnie dostępna. pozdrawiam i życze uzyskania minimum graczy :]

S 11

support75

Użytkownik
te freerolle są ciągle reklamowane ale przez to ze mogą grać tylko osoby zarejestrowane z twojego linku frekwencja jest jaka jest. mam nadzieje ze następna edycja będzie ogulnie dostępna. pozdrawiam i życze uzyskania minimum graczy :]
zdecydowalem sie na te zabezpieczenie (poleconych) ze wzgledu na to by nie bylo obcokrajowcow, widze ze byl to blad, wiele ludzi nie ma mozliwosc zagrania w tym turnieju dlatego nastepna liga (o ile sie odbedzie) nie bedzie miala juz tego zabezpieczenia.

S 11

support75

Użytkownik
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO FREEROLLA O 100$!
Turniej odbędzie się DZIŚ 13 października o 21:00
W turnieju sadze ze zagra nie wiecej niz 30 osob. Dwa tygodnie temu było nas tylko 32. A za pierwsze miejsce szło zgarnac 50$! Obcokrajców napewno nie bedzie.
Turniej jest tylko dla ludzi z promocje24.net wiec jesli ktos nie zakładał konta w everst z mojego polecenie nie jest wstanie zagrac w turnieju.
Dla osób które zdecydują się wpłacić swoje środki (minimalna wpłata 5$) czeka bonus 100$ (Premia powitalna) oraz 50$ (po wprowadzeniu kodu Promocje24)
Więcej szczegółow (minimalnie jak sie zarejestrowac, szczegoły promocji od depozytu) znajdziecie na stronie
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

P.S. Zapraszam równiez do turnieju 17.10. z wpisowym 5$. Turniej znajduje sie w zakladce Prywatne - Liga Pokera III-extra
Turniej za 30 minut, aby freeroll sie odbył potrzeba jeszcze 1 osoby, obecnie 19 osob, przypomne gramy o 100$

stachu7 0

stachu7

Użytkownik
PokerHeaven FR o 200ojro

dzisiaj godzina 21:00

haslo walnutz200 -&gt; usuwamy ostatnia litere alfabetu oraz cyfry

jezeli bylo podane wczesniej to haslo to prosze o usuniecie posta

pozdro:spokodfhgfh:

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
Dzieki wielkie support :spokodfhgfh: 2 godzinki grania i zająłem 1 miejsce:jezora:
50$ Do przodu. Polecam turniej :spokodfhgfh:
heh a ja bylem 4 od 3 platne 20$ wydaje mi sie ze przez ciebie skonczylem ja A10 on A3 i oczywiscie flop 3 i poplynelem ????????????

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
za 40minut na cdpoker niezostalo zaduzo wolnych miejsc wiec sie spieszyc
-- poker inside haslo : LBFR35popek bez mojej ksywy
-- pfrolics forum hasło frolics10 dziesięć = pięć

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Przepraszam bardzo...Podajecie nazwy turniejów, ale na których serwisach je gracie? Bwin? Asteria? EuroSuperPoker? jak to mogę sprawdzić?
Podajemy nazwy tur. i serwisy :-? Więc nie wiem o co Ci chodzi człowieku...
A jak ktos nie podał przez pomyłke to istnieje taka popularna wyszukiwarka google.pl
Pozdrawiam.

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
witam,jets fajny tur a stryyke soft ten sam co na bwin gra okolo 90 graczy w puli 50 $ moze niewiele ale wiekszosc na sit out gralem tam juz z 6razy 3 wygrane i dwa razy 2 miejsce takze polecam start okolo 19
ah i jeszcze jedo jak juz ktos zagra i wygra to klikamy na bonus lucky777 i za zrobienie jednego pukta pokerowego dopisza wam 7,70$ pozniej mozna jeszcze za 250 p dostac 25$ ja juz skasowalem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom