K
0
Hasło na PokerRoomSchool 1000$ weekly jest chyba nieprawidłowe, możecie podać poprawne bo to mi nie wchodzi.
Dobrze by było jakbyś czasami poprzeglądał trochę forum Proszę bardzo oto podpis z profilu Mazaqadostalem ostrzezenie od mazaqa, za post typu: ma ktos haslo, widze jednak, ze prawo w tym watku nie jest rowne dla wszystkich :wink:
Hasło jest prawidłowe tylko żeby dostać się do tego freerolla trzeba być zarejestrowany z http://www.pokerroomschool.com/ i ugrać min. 300 cd pointsow.Hasło na PokerRoomSchool 1000$ weekly jest chyba nieprawidłowe, możecie podać poprawne bo to mi nie wchodzi.
Juz 2albo 3 osoby przed toba pisaly o tym FR
Dokładnie ja znalazłem to forum zarejestrowałem się ale administrator jeszcze nie aktywował mojego konta:/ A ten turniej jest dzisiaj o 1000$ i we wtorek też o 1000$o hasło do WP freeroll na Paradise raczej ciezko... to jest turniej niemieckiego forum Wettpoint, haslo podawane na PW uzytkownikom, ktorzy maja sporo postow z tego co wyczytalem, wiec watpie, ze jakis przeciek bedzie...
przegladam to forum regularnie, jednak nie zwrocilem uwagi na taki szczegol.. :wink: chodzilo mi tylko oto, ze kilku "swiezych" userow w pierwszych postach pyta o haslo.. :wink: pozdroDobrze by było jakbyś czasami poprzeglądał trochę forum Proszę bardzo oto podpis z profilu Mazaqa
"Wyjechałem.
Meksyk
Wracam 29.07"
Teraz już wszystko jasne Pozdrawiam ...
kiedy i o ktorej ten turniej? 24go o 22ej?Haselko do cdpoker'a w zainteresowaniach (czytane od tyłu) :mrgreen:
prs789Hasło na PokerRoomSchool 1000$ weekly jest chyba nieprawidłowe, możecie podać poprawne bo to mi nie wchodzi.
OMG... zareczam ci ze nie kazdy wie... :roll:chips>>>
Chyba każdy wie o tym freerollu? Co nie? :jezora:
To hasło na Card playera nie działa :zy3ou:Paddy Poker $5k kazdy:
29.07 CardPlayer pw: 8reyalpc
05.08 Poker Pro Freeroll : 48prekop
12.08 Gambling Online Magazines : 59gamog
19.08 Online Gambler : 73bmago
19.08 Flush Freeroll : 32hsulf
mozesz sie zapisac tylko na jednego sposrod tych wszystkich freerolli, wiec wybierz sobie który jest dla ciebie najodpowiedniejszy