>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
K 0

kacper21pl

Użytkownik
na Poker heaven jest turniej dla niemcow deutchesFR czy jakos tak. O 150$
Kliknalem zeby sprawdzic czy na haslo on jest czy tak zrobione zeby tylko niemcy sie mogli rejestrowac a tu niespodzianka normalnie bez hasla sie zarejestrowalem! :jupi:
nie jestem pewny chyba 26 o 21 jest rozgrywany

S 0

smile88

Użytkownik
tak dla przypomnienia:

CD Poker:

PokerJP - JPSpecial : ylnopj
Toronto Poker Weekly : 9otnorot
Poker Campus : gnisiurc
Poker Inside Semi-pro : yenomip
Poker Inside Player Freeroll : hsacip
Poker Inside Leaderboard $350 : 53rfbl
PokerRoomSchool $1000 weekly: 031srp
Hasło na PokerRoomSchool 1000$ weekly jest chyba nieprawidłowe, możecie podać poprawne bo to mi nie wchodzi.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
dostalem ostrzezenie od mazaqa, za post typu: ma ktos haslo, widze jednak, ze prawo w tym watku nie jest rowne dla wszystkich :wink:
Dobrze by było jakbyś czasami poprzeglądał trochę forum ;) Proszę bardzo oto podpis z profilu Mazaqa
&quot;Wyjechałem.
Meksyk 8)
Wracam 29.07&quot;

Teraz już wszystko jasne :?: ;) Pozdrawiam ...

D 13

drizzd91

Użytkownik
tak dla przypomnienia:

CD Poker:

Hasło na PokerRoomSchool 1000$ weekly jest chyba nieprawidłowe, możecie podać poprawne bo to mi nie wchodzi.
Hasło jest prawidłowe tylko żeby dostać się do tego freerolla trzeba być zarejestrowany z http://www.pokerroomschool.com/ i ugrać min. 300 cd pointsow.

A 0

adiena123

Użytkownik
o hasło do WP freeroll na Paradise raczej ciezko... to jest turniej niemieckiego forum Wettpoint, haslo podawane na PW uzytkownikom, ktorzy maja sporo postow z tego co wyczytalem, wiec watpie, ze jakis przeciek bedzie...

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
o hasło do WP freeroll na Paradise raczej ciezko... to jest turniej niemieckiego forum Wettpoint, haslo podawane na PW uzytkownikom, ktorzy maja sporo postow z tego co wyczytalem, wiec watpie, ze jakis przeciek bedzie...
Dokładnie ja znalazłem to forum zarejestrowałem się ale administrator jeszcze nie aktywował mojego konta:/ A ten turniej jest dzisiaj o 1000$ i we wtorek też o 1000$

frans 0

frans

Użytkownik
heh a co do freerolla na everest poker jakaś nietypowa nazwa &lt; ponaiwamy atak &gt;
nic niemoge znaleść nawet zachaczenia do hasła dletego pisze do was może ktoś ma i da ??

M 0

mkiller

Użytkownik
Dobrze by było jakbyś czasami poprzeglądał trochę forum Proszę bardzo oto podpis z profilu Mazaqa
&quot;Wyjechałem.
Meksyk
Wracam 29.07&quot;

Teraz już wszystko jasne Pozdrawiam ...
przegladam to forum regularnie, jednak nie zwrocilem uwagi na taki szczegol.. :wink: chodzilo mi tylko oto, ze kilku &quot;swiezych&quot; userow w pierwszych postach pyta o haslo.. :wink: pozdro

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
Paddy Poker $5k kazdy:

29.07 CardPlayer pw: 8reyalpc
05.08 Poker Pro Freeroll : 48prekop
12.08 Gambling Online Magazines : 59gamog
19.08 Online Gambler : 73bmago
19.08 Flush Freeroll : 32hsulf

mozesz sie zapisac tylko na jednego sposrod tych wszystkich freerolli, wiec wybierz sobie który jest dla ciebie najodpowiedniejszy

K 0

kacper21pl

Użytkownik
tak dla przypomnienia:

CD Poker:

prs789
jest ono ogolnie dostepne na stronie pokerroomschool wiec dziwne ze nie udalo Ci sie go znalezc :jezora:

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Paddy Poker $5k kazdy:

29.07 CardPlayer pw: 8reyalpc
05.08 Poker Pro Freeroll : 48prekop
12.08 Gambling Online Magazines : 59gamog
19.08 Online Gambler : 73bmago
19.08 Flush Freeroll : 32hsulf

mozesz sie zapisac tylko na jednego sposrod tych wszystkich freerolli, wiec wybierz sobie który jest dla ciebie najodpowiedniejszy
To hasło na Card playera nie działa :zy3ou:

S 0

smile88

Użytkownik
Działa ale mozesz zagrać tylko w jednym turnieju z pulą 5k jeśli już grałeś w poprzednim to już nie zagrasz. (chyba ze na innym koncie)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom