>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
S 0

sebus

Użytkownik
A ja w dalszym ciagu zapraszam na freeroll Pokerheaven 100 dolarkow w puli. Zdradze wam pare informacji. Mamy w tym momencie troszke ponad 20 osob zapisanych do freerolla, kiedy bedziemy mieli 40 osob, wysylam info do Pokerheaven zeby dodali turniej do lobby, od tego momentu bedziemy mieli 48 godzin do startu turka. A wiec mysle ze bedzie kolo 40 osob, wiec jest ogromna szansa na nagrode pieniezna. A pula 100 dolcow na tak niewielka liczbe graczy to chyba sporo :mrgreen: .

moje gg 4757782

M 0

mkiller

Użytkownik
dzisiaj o 21 30 na celeb poker jest freeroll z pula 1000$, warunkiem jest ugranie w aktualnym tygodniu 80rh. graczy na razie nie wielu troche ponad 200 ;-)

R 0

renton

Użytkownik
Martins
200E 19:00
bez hasla
Nie przyknacam sie ale ten turniej to stała pozycja i jest w zakładce &quot;Stała Lista&quot;, zreszta pisałes o nim juz z 2 dni temu ze odbywa sie codziennie. Ale ogólnie tur ciekawy bo mało osób sie rejestruje.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
zgadza sie ale napisalem w tym poscie uwage do pewnego ussera która wydala mi się nie potrzebna więc zmienilem ją na tą informacje dlatego niech mod wykasuje moje dwa posty z tego tematu :spokodfhgfh:

D 0

dzadza

Użytkownik
Jestem w posiadaniu 20 wejściówek do turnieju gwarantowanego za darmo z haslem. Pula nagrod 100$ każdy uczestnik napewno odbierzę nagrodę. Zgłoszenia po zapisy i hasło zapraszam pod adres email: [email protected] Kto pierwszy ten lepszy :p
Zostało mi jeszcze 5 jak ktoś chętny to niech pisze na email na górze ????

S 0

sebus

Użytkownik
A ja w dalszym ciagu zapraszam na freeroll Pokerheaven 100 dolarkow w puli. Zdradze wam pare informacji. Mamy w tym momencie troszke ponad 20 osob zapisanych do freerolla, kiedy bedziemy mieli 40 osob, wysylam info do Pokerheaven zeby dodali turniej do lobby, od tego momentu bedziemy mieli 48 godzin do startu turka. A wiec mysle ze bedzie kolo 40 osob, wiec jest ogromna szansa na nagrode pieniezna. A pula 100 dolcow na tak niewielka liczbe graczy to chyba sporo :mrgreen: .

moje gg 4757782
Pozostalo jeszcze ponad 10 wejsciowek na freerolla!! zostanie on rozegrany na 90% we wtorek wieczorem.

szczegoly gg 4757782

pyszu 0

pyszu

Użytkownik
coz za szit! :zy3ou: zarejestrowalem sie przedwczoraj na PLIST specjalnie tam kase na niego
wplacilem. dzisiaj wchodze czekam na start. Start! i co? i NIC! wyrzucilo mnie z listy przez te dwa dni.... tragedia. A byłem bankowo na liscie sprawdzalem dwa razy :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou: no nic... powodzenia innym życze i moze ktoś wie cos o tym freerollu WP?

frans 0

frans

Użytkownik
Ma może ktoś hasło do freerolla o nazwie WP freeroll rozegrany zostanie na paradis poker jutro chyba o 20-00 pula to 1000$ ?!

dzięki i pozdro
P.S. hasło prosze w jakimś szyku

M 0

mkiller

Użytkownik
dostalem ostrzezenie od mazaqa, za post typu: ma ktos haslo, widze jednak, ze prawo w tym watku nie jest rowne dla wszystkich :wink:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
MartinsPoker g 18
500 Euro

Pozostale dwa o 100 E i 50 Ez tej konsoli są stałe,tradycyjnie o tej samej porze

-----------------------------------------------------------------------------------

Niedziela 21:00
Poker Heaven afiate FR
haslo w moim profilu obok zainteresowan

pata11 0

pata11

Użytkownik
dostalem ostrzezenie od mazaqa, za post typu: ma ktos haslo, widze jednak, ze prawo w tym watku nie jest rowne dla wszystkich :wink:
Dobrze zrobił tutaj jak masz hasło to podajesz a nie ciagle sie ptacie czy ma ktoś hasło. Albo ktoś poda albo poszukaj

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom