>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO FREEROLLA O 100$!
Turniej odbędzie się 18 lipca o 19:00
W turnieju który odbył się pare dni temu grało tylko 38 osób. Hasło zostanie podane w taki sposób, że obcokrajowcy nie beda wstanie go przeczytac, no chyba że ktoś &quot;życzliwy&quot; im je poda. Jednak Everest Poker zapewniał mnie że obcokrajowcom nie bedzie wypłacał nagród pieniężnych.
Dla osób które zdecydują się wpłacić swoje środki (minimalna wpłata 5$) czeka bonus 100$ (Premia powitalna) oraz 50$ (po wprowadzeniu kodu Promocje24)
Więcej szczegółow (minimalnie jak sie zarejestrowac, szczegoły promocji od depozytu) znajdziecie na stronie
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

Po hasło prosze sie zgłaszac na gg 9372042 badz priv.

S 11

support75

Użytkownik
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO FREEROLLA O 100$!
Turniej odbędzie się 18 lipca o 19:00
W turnieju który odbył się pare dni temu grało tylko 38 osób. Hasło zostanie podane w taki sposób, że obcokrajowcy nie beda wstanie go przeczytac, no chyba że ktoś &quot;życzliwy&quot; im je poda. Jednak Everest Poker zapewniał mnie że obcokrajowcom nie bedzie wypłacał nagród pieniężnych.
Dla osób które zdecydują się wpłacić swoje środki (minimalna wpłata 5$) czeka bonus 100$ (Premia powitalna) oraz 50$ (po wprowadzeniu kodu Promocje24)
Więcej szczegółow (minimalnie jak sie zarejestrowac, szczegoły promocji od depozytu) znajdziecie na stronie
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

Po hasło prosze sie zgłaszac na gg 9372042 badz priv.
Obecnie tylko 15 osob.
Hasło mam w opisie.
Na pw juz nie odpisuje gdyz wyjezdzam na urlop.
Pozdrawiam

K 0

kacper21pl

Użytkownik
zeby znow nie bylo pelno francuzow na polskim free na Pheaven proponuje nie dawac hasla na forum. Podobno bylo rozsylane wszystkim polskim graczom na maila ale chyba nie tylko o mnie zapomnieli bo tylko3osoby zarejestrowane.
haslo mozna dostac od supportu Pheaven. [email protected]

zbik84 0

zbik84

Użytkownik
tak dla przypomnienia:

CD Poker:

PokerJP - JPSpecial : ylnopj
Toronto Poker Weekly : 9otnorot
Poker Campus : gnisiurc
Poker Inside Semi-pro : yenomip
Poker Inside Player Freeroll : hsacip
Poker Inside Leaderboard $350 : 53rfbl
PokerRoomSchool $1000 weekly: 031srp

S 0

sebus

Użytkownik
Mam dla Was ciekawego freerolla na Pokerheaven. W puli znajdzie sie 100 usd, a planowana liczba graczy to 40-50 osob. wiecej info na gg 4757782 (piszcie nawet jezeli mnie nie ma, odpowiem od razu kiedy zjawie sie na gadu)

K 0

kacper21pl

Użytkownik
Mam dla Was ciekawego freerolla na Pokerheaven. W puli znajdzie sie 100 usd, a planowana liczba graczy to 40-50 osob. wiecej info na gg 4757782 (piszcie nawet jezeli mnie nie ma, odpowiem od razu kiedy zjawie sie na gadu)
Chodzi mu pewnie o FR z forum bukosfery, trzeba sie zarejestrowac na forum i podac im swoj nick i username z poker heaven.

paddy poker total poker h:*poker45
haslo jest dobre ale nie wiem dlaczego nie moglem sie zapisac, bo jakis blad mi wyskoczyl,
w miejsce gwiazdki trzeba wpisac t

D 0

dzadza

Użytkownik
Jestem w posiadaniu 20 wejściówek do turnieju gwarantowanego za darmo z haslem. Pula nagrod 100$ każdy uczestnik napewno odbierzę nagrodę. Zgłoszenia po zapisy i hasło zapraszam pod adres email: [email protected] Kto pierwszy ten lepszy :p

J 0

jelonek

Użytkownik
Chodzi mu pewnie o FR z forum bukosfery, trzeba sie zarejestrowac na forum i podac im swoj nick i username z poker heaven.

paddy poker total poker h:*poker45
haslo jest dobre ale nie wiem dlaczego nie moglem sie zapisac, bo jakis blad mi wyskoczyl,
w miejsce gwiazdki trzeba wpisac t
Mi też wyskakuje błąd więc chyba nie dla nas ten freeroll

P 0

piotrek6660

Użytkownik
cdpoker dzisiaj o 22:00 naszego czasu pula 1000 $ max 1000 osob
haslo: cd3celeb234
ostrzymasz prawidlowe haslo gdy usuniesz trojki i czworki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom