>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
dosc ciekawy tur an Unibecie o 2 wnocy, haslo=niverdfpoquer, troche musialem sie naszukac ale warto bylo pozdro
Fajny turek, 64 osoby, 200$ pula.

Odpadłem 24, chociaż długo byłem na 2 miejscu..

Szkoda jednej ręki, moje QQ na KJ i turn K ???? Gdyby nie to, to dalej bym liderowal :p

frans 0

frans

Użytkownik
Witam mam 2 prośby.
1. Czy ktoś mógłby mi podać hasło do frerolla na cd poker który odbędzie się dnia 07 19 o godz. 01 00 .
2.Jeżeli ktoś się zapisał do freerolla w niedziele rano a wie , że niebędzie mógł zagrać prosze o kontkt ze mną ponieważ ja chętnie bym zagrał prosze pisać na pw lub pod numerem gg 9549296

ps. przepraszam za będy ale przebywam za granicą i pisze na nootbooku a niejestem do niego przyzwyczajon i chyba jest cos rostrojone :-?

J 0

jelonek

Użytkownik
Witam mam 2 prośby.
1. Czy ktoś mógłby mi podać hasło do frerolla na cd poker który odbędzie się dnia 07 19 o godz. 01 00 .
2.Jeżeli ktoś się zapisał do freerolla w niedziele rano a wie , że niebędzie mógł zagrać prosze o kontkt ze mną ponieważ ja chętnie bym zagrał prosze pisać na pw lub pod numerem gg 9549296

ps. przepraszam za będy ale przebywam za granicą i pisze na nootbooku a niejestem do niego przyzwyczajon i chyba jest cos rostrojone :-?
pimoney albo picash :spokodfhgfh:

frans 0

frans

Użytkownik
jednak to 1 dzieki

Została jeszcze 1 prozba
:jezora:

K 0

kacper21pl

Użytkownik
jednak to 1 dzieki

Została jeszcze 1 prozba
jesli chodzi Ci o turniej leaderboard to chyba jeszcze nie zaczely sie do niego zapisy :jezora:

s3l3r 0

s3l3r

Użytkownik
jednak to 1 dzieki

Została jeszcze 1 prozba
jesli chodzi Ci o turniej leaderboard to chyba jeszcze nie zaczely sie do niego zapisy :jezora:
raczej chodzi mu o ten co jest dzisiaj w nocy o 2:00 ;)

CD Poker 19.07.2007 2:00 CET Poker Inside Semi-Pro Freeroll haslo: pimoney

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom