>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
rokita89 0

rokita89

Użytkownik
Cytat:
Napisał Rokita89
za 1 miejsce nie dostanie sie 10 tys E tylko wstęp na freeroll&#39;a z pulą 10 tyś.!

dostaje sie 1000o tysi na EPT w pradze, a z tego co wyczytalem w regulaminie, jesli zwyciezca tego tura bedzie mieszkal poza Wielka Brytania to otrzyma ekwiwalent 10000tys E wiec jednak za pierwsze miejsce jest tyle ile mowilem, a 2800 jest dodane do puli.
Wybaczcie ;] przyznaje sie do błedu bez bicia ;PP:cry:

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
jeśli ktoś nei ma konta na centrebet to tam są co miesiąc freerolle dla nowych graczy o 5000$! mogą grać osoby które założą konto w danym miesiącu, a turniej odbywa sie w pierwszą środe następnego miesiąca. ja grałem tam chyba w maju to grało chyba niecałe 100 osób! więc jeśli ktoś jeszcze dzisiaj założy tam konto to zagra w tym turku w środe :] a jeśli nei uda sie dzisiaj to moze zagrać w następnym miesiącu :]

spirol 30

spirol

Użytkownik
jaks ie komus nudzi to o 22.30 jest tur na full tilt zpula 100$ jeszcze 80 mijesc wolnych, ale dobre to jest ze bede tylko uwzgledniane 3 miejsca 20$ 30$ 50$, haslo:checkraise

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
jeśli ktoś nei ma konta na centrebet to tam są co miesiąc freerolle dla nowych graczy o 5000$! mogą grać osoby które założą konto w danym miesiącu, a turniej odbywa sie w pierwszą środe następnego miesiąca. ja grałem tam chyba w maju to grało chyba niecałe 100 osób! więc jeśli ktoś jeszcze dzisiaj założy tam konto to zagra w tym turku w środe :] a jeśli nei uda sie dzisiaj to moze zagrać w następnym miesiącu :]
Zarejestrowałem sie w tym pokerromie w niedziele rano i nie moge sie zarejestrowac do tego turnieju ;/ Wie ktoś może dlaczego??

prymus_fcb 0

prymus_fcb

Użytkownik
ja sie zarejestrowalem tez w niedziele rano i bez problemu udalo mi sie zarejestrowac do tego turu, nie mam pojecia co moze byc nie tak w twoim przypadku!

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
ja sie zarejestrowalem tez w niedziele rano i bez problemu udalo mi sie zarejestrowac do tego turu, nie mam pojecia co moze byc nie tak w twoim przypadku!
Już wszystko gra. Również sie zarejestrowałem, teraz pozostaje jeszcze tylko powalczyc o jak najlepsze miejsce bo widze że ładna kasa do zgarnięcia jest.

M 0

matejko24

Użytkownik
Ja tez mam problem z zarejestrowaniem sie do tego freerolla na Centrebet.
Naciskam na przycisk rejestracji i pisze ze rejestracja do tego turnieju jest ograniczona,co mam zrobic??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom