0 w@llace Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1721 Nie mogę was zrozumieć podaje wam hasło do turnieju a wy zamiast się cieszyć to szukacie dziury w całym :/ Co za ludzie :-? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie.. ale pamietaj "bo to Polska..."
Nie mogę was zrozumieć podaje wam hasło do turnieju a wy zamiast się cieszyć to szukacie dziury w całym :/ Co za ludzie :-? Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie.. ale pamietaj "bo to Polska..."
B 0 blysk Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1722 sorry ze zasmiecam ale dziala wam ten tur Total Poker Freeroll na PPP?
0 lyon69 Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1724 Mnie tak samo ???? ???? Coś pisało że problemy z serwerem czy coś takiego ale na liście mnie już niema :zy3ou:
Mnie tak samo ???? ???? Coś pisało że problemy z serwerem czy coś takiego ale na liście mnie już niema :zy3ou:
0 konradk18 Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1725 Wyskoczyło coś, że są jakieś problemy techniczne, ale na liście jestem, mam nadzieje że ten turniej zaraz ruszy.
Wyskoczyło coś, że są jakieś problemy techniczne, ale na liście jestem, mam nadzieje że ten turniej zaraz ruszy.
268 lysy-16140 Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1728 cos sie wali chyba kazdego po kolei wypisze i rusza nowe zapisy, albo nie wiem. mi wyskoczylo ze mnie wypisalo ale na liscie jestem
cos sie wali chyba kazdego po kolei wypisze i rusza nowe zapisy, albo nie wiem. mi wyskoczylo ze mnie wypisalo ale na liscie jestem
0 frans Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1729 To samo u mnie cos u nich sie stało ponieważ turniej , który sie zaczął o 21-30 też został usunięty ( przerwany ) :-?
To samo u mnie cos u nich sie stało ponieważ turniej , który sie zaczął o 21-30 też został usunięty ( przerwany ) :-?
B 0 blysk Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1730 mi najpierw wyskoczylo ze "removed from partipicans" ale na liscie jestem, teraz wyskakuje co pare chwil komunikat ze sa problemy techniczne
mi najpierw wyskoczylo ze "removed from partipicans" ale na liscie jestem, teraz wyskakuje co pare chwil komunikat ze sa problemy techniczne
T 0 tomashekpl Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1731 Mnie tez wywalili :|...mam nadzieje ze to sie zaraz jakos wyjasni...i jeszcze jak ładnie mi napisali ze zostalem pomyslnie usuniety z listy :|
Mnie tez wywalili :|...mam nadzieje ze to sie zaraz jakos wyjasni...i jeszcze jak ładnie mi napisali ze zostalem pomyslnie usuniety z listy :|
12,8K ted Forum VIP Wrzesień 16, 2007 #1732 chyba usuneli ten FR , za duze przeciazenie na serwerze maja.
268 lysy-16140 Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1734 pewnie tak uusuneli te freerolle bo przeciarzenie i albo od poczatku zrobia zapisy albo sie nie doczekamy :/
pewnie tak uusuneli te freerolle bo przeciarzenie i albo od poczatku zrobia zapisy albo sie nie doczekamy :/
0 frans Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1735 Nie wiem jak wy panowie, ale ja rezygnuje z dalszego czekania . Powodzenia wytrwałym ! :-?
0 konradk18 Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1736 No i odwołany, a czekałem cały dzień na ten turniej ????
0 w@llace Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1737 Maja pisać nam maile z informacja co dalej, kiedy i co chyba...
0 frans Użytkownik Wrzesień 16, 2007 #1738 No i odwołany, a czekałem cały dzień na ten turniej ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety , szkoda ????
No i odwołany, a czekałem cały dzień na ten turniej ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety , szkoda ????
0 w@llace Użytkownik Wrzesień 17, 2007 #1739 Jak już ktos bedzie miał info na temat przelozonego freerolla PP, prosze pisac! :spokodfhgfh: