>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
S 11

support75

Użytkownik
to jest troche dziwne,support mi kiedys gadal ze bede mogl grac w lidze everest,a konto juz mialem wczesniej i gralem w tej wczesniejszej lidze...juz nie wiem o co biega to jakies pokrecone jest :zy3ou:
Z czasem dochodze do wniosku ze jednak te zabezpieczenie na &quot;polecenie&quot; nie było zbyt dobre. Duzo ludzi juz ma konta i nie jest wstanie zagrac. Posunołem sie do takiego kroku, aby obcokrajowcy nie bylo wstanie brac udziału w turnieju i psuc nam zabawy.
Obecnie jest 20 osob, pula 100$ ????

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
i jeszcze jedno. na towergaming.com będzie freeroll o 10k$ 20 września. warunkiem dostania biletu na ten turniej jest
All players who have taken part in any real money game at Tower Gaming before 11:59PM CET on Wednesday September 12th, will be given a ticket for this freeroll.
czyli trzeba przed 12 września zagrać jaką kolwiek gre za pieniądze u nich na stolikach albo w turnieju

i dzisiaj jeszcze przypominam o polskim freerollu na pokerheaven hasło to pomoże bez błędu ort. i na unibecie też jest polski free hasło to polskigolas trzeba zrobić z tego okrzyk z meczu który nakazuje naszej narodowej reprezentacji zdobycie bramki :]

J 0

jelonek

Użytkownik
rafalec napisał:
i jeszcze jedno. na towergaming.com będzie freeroll o 10k$ 20 września. warunkiem dostania biletu na ten turniej jest
All players who have taken part in any real money game at Tower Gaming before 11:59PM CET on Wednesday September 12th, will be given a ticket for this freeroll.
czyli trzeba przed 12 września zagrać jaką kolwiek gre za pieniądze u nich na stolikach albo w turnieju

A ile ludu tam może grać bo nie wiem czy zakładać tam konto?
I wystarczy jak zagram na kasę np. na sng i mogę wtedy grać tego freerolla?

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Expekt

Forum Pokerzysta
20;00
Pula-100$

haslo:wyg88ra2m trzeba usunac liczby;p

Unibet Czesko-Słowacki
20:30
Pula;200$
biearieboriea(kasujemy zlepki &quot;ie&quot;)

lyon69 0

lyon69

Użytkownik
Hasło do freerollka w expie o 20 nie działa :-?...zreesztą do tego czesko słowackiego tez niedziała poprawne to : 69ecoop3 liczby dowidzenia :mrgreen:

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Hasło do freerollka w expie o 20 nie działa :-?...zreesztą do tego czesko słowackiego tez niedziała poprawne to : 69ecoop3 liczby dowidzenia :mrgreen:
Hasło Matiza działa --&gt; arobrab od tyłu. Lyon pewnie coś pomieszał i mu nie weszło :zoltakartka:

S 11

support75

Użytkownik
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO FREEROLLA O 50$!
Turniej odbędzie się JUTRO 8 wrzesnia o 20:00
Trudno mi powiedziec ile osob zagra, gdyz bedzie to pierwszy turniej w pokeroomie Tony G.
Jednak sadze ze bedzie nas kolo 30. Hasło do turnieju (Liga Tony G - Wykaz turnieji) oraz więcej szczegółow (minimalnie jak sie zarejestrowac, szczegoły promocji od depozytu) znajdziecie na stronie
[URL='http://promocje24.net']http://promocje24.net
[/URL]

Życze powodzenia.
Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom