K
0
kacper21pl
Użytkownik
czyli dzisiejszy polski FR na everest jest tylko dla tych z listy???
jak byłbyś tak miły to możesz mi wysłać na PWdobra widze ze proszone osoby do mnie nie pisza...
zostało 5 miejscówek jestem wstanie podac haslo komus kto jest w tej tabeli
http://promocje24.net/images/tabela.jpg
badz jakies osobie zaufanej na forum
gg 9372042
tylko kto mialby byc uprawniony? :mrgreen:zaczyna mnei to drażnic :/ człowiek tu się męczy poci zeby znaleść jakieś hasła. jak coś znajde to wrzuce na forum bo myśle ze ktoś inny tez coś zaraz wrzuci, ale widze ze ludzi kiszą hasła tylko dla siebie nie licząc paru osób : / może jakaś specjalna strefa dla uprawnionych albo coś?
nie wiem, może ktoś kto się stara a nie ciągle pisze "jakieś hasełka na dzisiaj macie?"....tylko kto mialby byc uprawniony? :mrgreen:zaczyna mnei to drażnic :/ człowiek tu się męczy poci zeby znaleść jakieś hasła. jak coś znajde to wrzuce na forum bo myśle ze ktoś inny tez coś zaraz wrzuci, ale widze ze ludzi kiszą hasła tylko dla siebie nie licząc paru osób : / może jakaś specjalna strefa dla uprawnionych albo coś?
????a jesli ktos ma konto na blue sqer poker nie dłuzej niż 90 dni to za 45 minut jest freeroll o 1000$
czyżbym odczuwał nutke ironi??:]????a jesli ktos ma konto na blue sqer poker nie dłuzej niż 90 dni to za 45 minut jest freeroll o 1000$
rzeczywiscie sie starasz trzeba Ci założyć oddzielny dział ze wstępem tylko dla Ciebie :mrgreen:
edit kur.. odpadlem na początku z KK źłe rozegranie :;/:
nie wiem co odczuwasz :mrgreen:czyżbym odczuwał nutke ironi??:]
Dzięki. Bananeq czuwa ????Wszedłem właśnie w pokere na BET24 i widze całkiem ciekawy turniej pula 1000$, o 19:00 zapisy od 17:30. Maks 2000 osób.