>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll - aktualne turnieje

Status
Zamknięty.
rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Jutro o 22 na CD poker freeroll o 5k, jeszcze niecałe 400 wolnych miejsc

EDIT

nie jestem pewny ale to jest chyba turniej na zaproszenie ;/ mam tam pare PP więc może dlatego dostałem zaproszenie na maila wczeoraj. Jesli ktoś coś tam grał to może dostał takiego maila. Sprawdźcie bo 5000$ piechotą nie chodzi:p

W 0

wito74

Użytkownik
Jutro o 22 na CD poker freeroll o 5k, jeszcze niecałe 400 wolnych miejsc

EDIT

nie jestem pewny ale to jest chyba turniej na zaproszenie ;/ mam tam pare PP więc może dlatego dostałem zaproszenie na maila wczeoraj. Jesli ktoś coś tam grał to może dostał takiego maila. Sprawdźcie bo 5000$ piechotą nie chodzi:p
Dokładnie jak pisałeś jest to turniej na zaproszenie :przeklina:

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
wielkie dzieki spirol juz jestem zarejestrowany przy okazji o 19 na triobet jest turniej gdzie bedzie tylko gdzies 500 osob z pula 50$:p

frans 0

frans

Użytkownik
Mam problem z przelaniem kasy z konta głównego na expekcie na konto pokerowe , może ktoś powiedzieć jak to zrobić ?

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
ugraliscie coś na tym bet24 w tym freerolku? ja niestety nie miałem czasu zagrac.

a tak pozatym mam dla was Ciewaky freeroll - z http://www.bet52poker.com -jest codziennie o godzinie 19 , miejsc Tylko dwadziescia(20) płatne tylko pierwsze 3 pozycje -odpowiednio 3E 2E 1Euro , może wiekszosc z was wysmieje te sumki , ale z drugiej strony przecież nie trudno wygrac , a za te 3 euro mozna naprzykład zagrac na zakładach ,albo uskładac do 20E i wypłacic, albo mnozyc na pokerku , mam nadzieje ze komus sie przyda, pozdrawiam ???? ????

W 0

wito74

Użytkownik
ugraliscie coś na tym bet24 w tym freerolku? ja niestety nie miałem czasu zagrac.

a tak pozatym mam dla was Ciewaky freeroll - z http://www.bet52.com -jest codziennie o godzinie 19 , miejsc Tylko dwadziescia(20) płatne tylko pierwsze 3 pozycje -odpowiednio 3E 2E 1Euro , może wiekszosc z was wysmieje te sumki , ale z drugiej strony przecież nie trudno wygrac , a za te 3 euro mozna naprzykład zagrac na zakładach ,albo uskładac do 20E i wypłacic, albo mnozyc na pokerku , mam nadzieje ze komus sie przyda, pozdrawiam ???? ????
Mozesz cos napisac wiecej o tym bet52? Ja za cholerę nie mogę znaleść tam poker texas z freerolami ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom