Ten link mi nie działa,napewno jest dobrze podany :?:
Ten link mi nie działa,napewno jest dobrze podany :?:
Dokładnie jak pisałeś jest to turniej na zaproszenie rzeklina:Jutro o 22 na CD poker freeroll o 5k, jeszcze niecałe 400 wolnych miejsc
EDIT
nie jestem pewny ale to jest chyba turniej na zaproszenie ;/ mam tam pare PP więc może dlatego dostałem zaproszenie na maila wczeoraj. Jesli ktoś coś tam grał to może dostał takiego maila. Sprawdźcie bo 5000$ piechotą nie chodzi
bedzie pewnei z 2000 osob ale znajac zycie polowa sit out a miejsca platne to chyba od 100 miejsca 7$spiorol napisz cos o miejscach platnych i ilosci osob grajacych tam???????
Nie ten temat!Mam problem z przelaniem kasy z konta głównego na Expekcie na konto pokerowe , może ktoś powiedzieć jak to zrobić ?
Mozesz cos napisac wiecej o tym bet52? Ja za cholerę nie mogę znaleść tam poker texas z freerolami ????ugraliscie coś na tym bet24 w tym freerolku? ja niestety nie miałem czasu zagrac.
a tak pozatym mam dla was Ciewaky freeroll - z http://www.bet52.com -jest codziennie o godzinie 19 , miejsc Tylko dwadziescia(20) płatne tylko pierwsze 3 pozycje -odpowiednio 3E 2E 1Euro , może wiekszosc z was wysmieje te sumki , ale z drugiej strony przecież nie trudno wygrac , a za te 3 euro mozna naprzykład zagrac na zakładach ,albo uskładac do 20E i wypłacic, albo mnozyc na pokerku , mam nadzieje ze komus sie przyda, pozdrawiam ???? ????