>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freeroll (1000$) w PayNoRake lub TigerGaming-31.07

chris7 7

chris7

Forum VIP
PayNoRake to room należący do Action Network. Słyszałem, że na wypłaty trzeba czasami dłużej poczekać nawet ponad tydzień, ale room jest wypłacalny, mają tylko taki czas wypłat. Oferują rakeback 100% (szczegóły będą opisane w dziale sieci pokerowe w temacie dla tego roomu). Pod koniec miesiąca organizują specjalny Freeroll 1000$ dla nowo rejestrujących się graczy z odpowiednim bonus code. W tym miesiącu nasze forum otrzymało taki kod i mamy okazje zagrać w tym turnieju (gra w nim około 100 osób, w tej chwili dwie osoby zarejestrowane). Dodatkowo 01.03.2010 odbędzie się specjalny prywatny Freeroll 100$ wyłącznie dla naszego forum , dla osób rejestrujących się wpisując odpowiedni bonus code. W punktach kolejne czynności, jakie wykonujemy aby zagrać w turniejach:
1. Kilkamy w link -&gt;PayNoRake
2. Rejestrujemy się z użyciem bonus code : FORUMBUK (proszę zrobić to dokładnie, jeżeli ktoś nie będzie mógł zapisać się do turniejów to znaczy, że wpisał to z błędem lub nie zarejestrował się z naszych linków)
3. Uzupełniamy dane w cashier i dostajemy black pearls, które są wpisowymi na turnieje.
4. Odszukujemy turnieje w lobby (zakładka special) i możemy się do nich zapisać, nie jest potrzebne hasło, rejestracja jest już otwarta.

Data: 28.02.2010
Godzina: 23:01
Nazwa turnieju: Poker Pro $1000 Freeroll
Pula: 1000$
Zakładka: Special
Bonus code: FORUMBUK
Data: 01.03.2010
Godzina: 23:01
Nazwa turnieju: FORUMBUK Freeroll
Pula: 100$
Zakładka: Special
Bonus code: FORUMBUK

Organizatorem turnieju jest PayNoRake

chris7 7

chris7

Forum VIP
Może coś odznaczyłeś, albo zaznaczyłeś tam, bo nie ma takiej możliwości , żeby nie widzieć turnieju nawet , jak coś pomieszałeś z kodami, bo jest on widoczny dla wszystkich. W tym drugim turnieju 5 osób jest zapisanych.

tomo121 127

tomo121

Użytkownik
tylko dla nowych z waszego linku tak? A jesli nie bedzie chetnych to inni tez sie moga zapisac?

chris7 7

chris7

Forum VIP
tylko dla nowych z waszego linku tak? A jesli nie bedzie chetnych to inni tez sie moga zapisac?
Inni nie mogą, nie ma hasła w tym turniejem , wstępem do tego turnieju jest wpisanie bonus code : FORUMBUK .

neoppl 18

neoppl

Użytkownik
tylko ja mam taki problem ze sciagam instalke i po odpaleniu jej wyskakuje jakis blad i nie moge zainstalowac?? ????
da rade to jakos inaczej ogarnac?

D 0

dawid-6804

Użytkownik
Mam pytanko
Co to za sieć , wygrałem w tym freerollu 30$ ale zeby to wyplacic trzeba wplacic 25$ i od razu moge wyplacic tak ? Ale czy to pewny pokerroom ?

chris7 7

chris7

Forum VIP
Mam pytanko

Co to za sieć , wygrałem w tym freerollu 30$ ale zeby to wyplacic trzeba wplacic 25$ i od razu moge wyplacic tak ? Ale czy to pewny pokerroom ?
1/Sieć Action
2/Jeżeli przy depozycie nie wpiszesz żadnych kodów bonusowych, to możesz od razu wypłacić.
3/Room pewny , wypłacalny na 100%, ma tylko jedną wadę z tego co czytałem na wypłatę trzeba poczekać dłużej nawet do dwóch tygodni.

Przypominam o dzisiejszym Freerollu 100$ dla forum, jeżeli ktoś nie zakładał jeszcze konta w Lutym, to zakładając je dopiero dzisiaj z kodem FORUMBUK otrzyma dodatkowo wejściówkę do turnieju Poker Pro $1000 Freeroll , który podobnie jak ten co wczoraj odbędzie się w ostatni dzień miesiąca.

mik 53

mik

Użytkownik
You have won the tournament $100 FORUMBUK freerol.
Thank you for playing.
????
wypłacalne to PayNoRake? wie ktoś może?

edit: Gratuluje. Na temat wypłacalności pisałem wyżej i nie ma sensu tego powtarzać.

Do góry Bottom