>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

freekickfusion - zapisy do turnieju forumowego!!

W 2

wislak

Forum VIP
http://www.freekickfusion.com/

polecam gierke. super gra w ktorej gramy wykonując wolne
z poczatku sie wydaje nudna ale wciaga jak nic!! mamy 2 tryby gry
single - gramy z komepm jest 10 leveli i za &quot;piękno&quot; i szybkosc strzlanych goli mamy punkty a wg nich jest ranking. nasze miejsce i best punkty sa po lewej stronie
konta gracza nie trzeba tworzyc
wystarczy podac login bo chyba się laczy przez IP bo jak wpisalem inny login to mialem bilans stary
ale nie wiem jak to jest bo z tego by wynikalo ze kto ma neo se nie pogra ale moj kumpel ma neo 6 mbps ale nie wiem czy tam jest zmienne i gra ;/ trudno powiedziec
2 tryb to multi. gramy z ludzmi. tak jak karne tlyko wolne. sa stadiony (pokoje) i tam mamy graczy ktorzy chca grac i tez jest mozliwosc tworzenia gry. wsyzstko latwo i czytelnie. jak cos nie wiecie to pisac!
ps. moznaby zrobic tur na forum ale to musi byc jakis odzew tutaj... piszcie jak wam ssie to podoba i byscie grali to pomyslimy.

k@jtek 0

k@jtek

Użytkownik
grałem troche i też mi sie podoba xD a jesli wiecej osób gra to możemy zorbic jakis maly turniejek tylko tzreba kolesi ! xD pisać kto by chcial ! ????

W 2

wislak

Forum VIP
ZAPISY! zaczynamy zapisy do turnieju.

nick-gg

Wiślak-3223289

potem po zapisach zrobimy temat nowy, np w hyde parku i tam bedą szczegoly. jakie mecze do ilu zwycięstw itpna FF jak macie nick to dawajcie taki jak na forum jak bedziecie grac w turnieju.

W 2

wislak

Forum VIP
no to ja też, daremne to będzie ale luzzzz 1008290
ja cie nie rozumiem
jak daremne to po co sie zapisujesz... przeciez nikt nie kaze ci sie zapisywac
tak samo Wielkie odliczanie
codzinnie dajesz kilka liczb a mowisz ze daramna jest ta zabawa ????

z zpisami czekam do czwartku do 20:00!

W 2

wislak

Forum VIP
turniej bedzie w hyde parku ale zapisy dalem tu bo juz bylo od poczatku Ciekawe linki itd
turniej zaczynamy w czwartek-piątek

przeRZuczcie

rycerzx 0

rycerzx

Użytkownik
raz udało mi się przejść wszystkie 10 poziomów, raz udało mi się nawet strzelić idealnie w okno i dostać 100 punktów ???? . Najwięcej uzyskałem 10199 punktów. A wy? Czy taki wynik jest wysoki czy niski?

Do góry Bottom