>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Freebety urodzinowe od bukmacherów

bfred 1M

bfred

Użytkownik
Witajcie

Mam takie pytanie - czy jakiś bukmacher legalny oprócz totalbet i pzbuk przyznaje freebet/bonus urodzinowy??? Ewentualnie z pozostałych firm bukmacherskich (np. 1xbet) kto również przyznaje??

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Z legalnych Forbet też ma bonus urodzinowy
Post automatycznie złączony:

Totolotek też przesyłał w poprzednich latach kod promocyjny 25 zł na email z okazji urodzin

XvAK 19,8K

XvAK

Użytkownik
Superbet również, mimo, że nie mają tego w promocjach, piszesz w dniu urodzin na live chat, podają Ci maila i odpalają urodzinowe bonussito.

Otrzymane punkty reputacji: +402
B 11,8K

brof123

Użytkownik
22bet - 500 punktów - Marnie - to jakies 25zl
1xbet 59zł darmowy zakład , znośnie , ale tyle co u nich grałem i przegralem liczyłem na 100 , kiedyś po 100 sypali
888 starz , 10% od depozytu i jakies 20 free spinów w ich gownianych grach , ten buk jest najgorszy , nie daje nic nigdy , 22bet mial czas ze co miesiac dawal freebety itd

z Polskich jeszcze zadnych informacji , ale jak co to po 10 zl licze max 20 jakiegos freebetu o ile wogole dostane bo grałem tylko na dwóch

Otrzymane punkty reputacji: +1327
successful 3,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Betfan - freebet 10 zł pod warunkiem zaznaczenia zgód marketingowych.

Betters - 20 zł pod warunkiem zgód marketingowych + przynajmniej jeden depozyt i jeden kupon w ciągu ostatnich 180 dni przed urodzinami.

Betcris - 20 zł pod warunkiem dokonania depozytu i zagrania co najmniej jednego dowolnego kuponu za minimum 50 zł w ciągu 30 dni przed urodzinami.

inkub1986 806,4K

inkub1986

Użytkownik
Betclic, jeśli coś grałeś u nich nie wiem w jakiej skali - 20zł.
Lvbet - 3zł.

Jeszcze w Superbecie dają 5zł freebeta ur., tylko trzeba o nim przypomnieć na live chacie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1327
Do góry Bottom