>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

FREEBET w BetCRIS do 100 EUR

G 46

gosiam

Użytkownik
Jednak zwracam honor firmie...

Okazało się, że bonus miałem już 24 pazdziernika na koncie.

Aby wyplacic cos z tych 20€ trzeba postawic 700€, ja postawiłem 714€ a na koncie zostało 100.50€ ????

mam nadzieje ze wyplaca ale mam zamiar zagrac jeszcze jakis kupon.

D 154

dominikcypryjski

Użytkownik
ja mam pytanko bo mam w freeplays troche sianka i chce go obrócić i nie wiem jak a lc nieczynny może ktoś wie jak bo zakładu postawić nie moge ani zagrać w kasynie...

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Orientuje sie ktos w jaki sposob najbezpieczniej wyplacac 5000+ na konto w wbk ? Nie mam ochoty tlumaczyc sie skad mam pieniadze. PRosze o pomoc KOGOS KTO WYPLACAL TAKA KWOTE Z TEGO CZY INNEGO BUKA. Pozdrawiam.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Orientuje sie ktos w jaki sposob najbezpieczniej wyplacac 5000+ na konto w wbk ? Nie mam ochoty tlumaczyc sie skad mam pieniadze. PRosze o pomoc KOGOS KTO WYPLACAL TAKA KWOTE Z TEGO CZY INNEGO BUKA. Pozdrawiam.
Jeśli masz czas to najlepiej by było jak byś ograniczył wypłaty do 5 razy po np 1000 wtedy bank nie powinien się czepiać. Jeśli już w przeszłości robiłeś przelewy na sumę powyżej 1500 zł i nic szczeglnego nie zwróciło uwagi banku powinno to 5 000 przejść spokojnie.Niestety zawsze jest szansa że będą chcieli wyjaśnić skąd te pieniądze.. tym bardziej jeżeli zrobisz przelew w $ czy Euro :-|

S 2

stevie

Użytkownik
ja wyplacalem nie raz taka kwote- np z EXPEKT.
generalnie banki sie o to nie sadza- raczej sa zadowolone, ze masz grubsza gotowke na swoim koncie.
jeszcze jest grudzien, wiec nowej ustawy nie ma, wiec ani fiskus, ani celna Ci nie wjada na konto.
Poki jest grudzien badz spokojny

Do góry Bottom