>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Freebet 30euro 188bet

K 4

kumpel_

Użytkownik
Czyli jak postawie pierwszy zakład i go przegram, to dostaje freebeta w wysokości pierwszego zakładu. I teraz rozumię, że pieniądze nie są do wypłacenia tylko do obstawienia? I wtedy jak się obstawi freebet to na koncie pozostaje całość z wygranej czy tylko (wygrana - freebet) ?

kuczak666 3

kuczak666

Użytkownik
Czyli jak postawie pierwszy zakład i go przegram, to dostaje freebeta w wysokości pierwszego zakładu. I teraz rozumię, że pieniądze nie są do wypłacenia tylko do obstawienia? I wtedy jak się obstawi freebet to na koncie pozostaje całość z wygranej czy tylko (wygrana - freebet) ?
Dokładnie. Zostaje tylko zysk z zakładu.

C 0

conrad

Użytkownik
jk tam sie robi zaklady AKO ?? bo jak daje na drgie zdarzenie to mi sie kasuje pierwsze ????
prosze o pomoc jak tam sie robi zaklady ako ??

C 0

conrad

Użytkownik
ile czekaliscie na tego frebeta...ja wyslalem jakas godzine temu i nadal go nie mam..a mam taKIE PEWNIACZKI NA 1 W NOCY...mam nadzieje ze dodadza do tego czasu...

sewi19 10

sewi19

Użytkownik
Panowie dostałem ten zwrot ponieważ pierwszy kupon nieweszedł, następnie postawiłem singla który okazał sie wygrany i teraz w balance mam i stawke i wygrana, czyli to niejest freebet czy coś im sie pomyliło?

J 0

juja47

Użytkownik
Panowie dostałem ten zwrot ponieważ pierwszy kupon nieweszedł, następnie postawiłem singla który okazał sie wygrany i teraz w balance mam i stawke i wygrana, czyli to niejest freebet czy coś im sie pomyliło?
I jak rozwiazala sie sprawa z tym freebetem?

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
hej, ja dziś rano wysłałem pieni ądze na MB, zagadałem na live chat z informacją, że wypłaciłęm i czy muszę jakieś dokumenty dosyłąć, a oni mnie olali w tym temacie i odpisali, żebym był cieprliwy, bo mają swoje procedury do akceptacji i może to potrwać 1-3 dni roboczych. Dziś po 16 dostałem info, że pieniądze...są na MB.:grin:

Do góry Bottom