W formie freebeta.to co oddaja to jest w formie FREEBET'a czy to jest ZWROT STAWKI?
Dokładnie. Zostaje tylko zysk z zakładu.Czyli jak postawie pierwszy zakład i go przegram, to dostaje freebeta w wysokości pierwszego zakładu. I teraz rozumię, że pieniądze nie są do wypłacenia tylko do obstawienia? I wtedy jak się obstawi freebet to na koncie pozostaje całość z wygranej czy tylko (wygrana - freebet) ?
Czytaj temat!!! ????jk tam sie robi zaklady AKO ?? bo jak daje na drgie zdarzenie to mi sie kasuje pierwsze ????
prosze o pomoc jak tam sie robi zaklady ako ??
Wystarczy napisać do supportu i freebet w tym samym dniu dopiszą.do 7 dni dodaja... ja czekam 3 dzien....
tak..........jedno krótkie pytanie moneybookers akceptuja do otrzymania freebeta??
I jak rozwiazala sie sprawa z tym freebetem?Panowie dostałem ten zwrot ponieważ pierwszy kupon nieweszedł, następnie postawiłem singla który okazał sie wygrany i teraz w balance mam i stawke i wygrana, czyli to niejest freebet czy coś im sie pomyliło?
Nie prawdaDokładnie. Zostaje tylko zysk z zakładu.
To tym lepiej :razz:Nie prawda
Ja dostałem normalnie zwrot 30EUR na konto i po wygranej mam stawka + zysk a nie sam zysk
Ja profilaktycznie posłałem na [email protected]Wpłaciłem, kupon siadł. Po zleceniu wypłaty na mb słać dowód do nich? Czy czekać aż się upomną?