I 10 ilonka85 Użytkownik Sierpień 23, 2009 #21 witam i jak tam sprawdzic spiny i napisac czy sa bo nie wiem czy sciagac gre ????
C 174 cezi77 Użytkownik Sierpień 23, 2009 #23 ludzie ulomni jestescie czy tylko udajecie?? jest wyraznie napisane ze trzeba bylo obrocic 100e w poprzednim tygodniu w kasynie zeby spiny dostac...
ludzie ulomni jestescie czy tylko udajecie?? jest wyraznie napisane ze trzeba bylo obrocic 100e w poprzednim tygodniu w kasynie zeby spiny dostac...
183 lantz Użytkownik Sierpień 23, 2009 #24 Tu każdy pisze co innego więc można się pogubić, dlatego zapytałem. Czekamy na kolejne mądre wypowiedzi ????
Tu każdy pisze co innego więc można się pogubić, dlatego zapytałem. Czekamy na kolejne mądre wypowiedzi ????
K 12 karauak Użytkownik Sierpień 23, 2009 #25 Tu każdy pisze co innego więc można się pogubić, dlatego zapytałem. Czekamy na kolejne mądre wypowiedzi ???? Kliknij aby rozwinąć... Chodzi o to ze przy ostatnich free spinach tez *niby trzeba bylo obrocic okreslona kwote a spiny dostali takze ci co nigdy nie wplacali - dlatego chyba najlepiej sprawdzic i miec z glowy pytanie na forum
Tu każdy pisze co innego więc można się pogubić, dlatego zapytałem. Czekamy na kolejne mądre wypowiedzi ???? Kliknij aby rozwinąć... Chodzi o to ze przy ostatnich free spinach tez *niby trzeba bylo obrocic okreslona kwote a spiny dostali takze ci co nigdy nie wplacali - dlatego chyba najlepiej sprawdzic i miec z glowy pytanie na forum
361 endriu Forum VIP Sierpień 23, 2009 #27 temat zamykam, do niczego nie prowadzi, pojawią się komuś spiny, pisać ... temat otworzę !