>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Free spins in pfgames

Status
Zamknięty.
W 13

widget20

Użytkownik
Dzięki za info zalogowałem sie i tez mialem i wykręciłem 15euro prawie;) teraz czas na próbe obrotu.

piatddz 451,9K

piatddz

Użytkownik
mozecie sie zalogować ? ja nie moge wyskakuje ciagle jakis error. a raz nawet pisze blocked IP. a przeciez ja im nic zlego nie zrobilem ;/

mateuszcwks 246

mateuszcwks

Użytkownik
dziwne ze spinow ugralem 9,45 E
a pisze mi w casier
Balance €0.00
Bonus €0.00
Withdrawable €0.00
takze niewiem o co chodzi

artur202 4

artur202

Użytkownik
wszystko powyżej ugranej kwoty można wszystko powyżej ugranej kwoty można [przelać na pokera.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Ugrałem ze spinów 25 euro, jak to przelać na pokera albo wypłacić? W cashier mam same 0 nie widać tej kasy , dopiero jest widoczna jak włączę jakąś grę.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ugrałem ze spinów 25 euro, jak to przelać na pokera albo wypłacić? W cashier mam same 0 nie widać tej kasy , dopiero jest widoczna jak włączę jakąś grę.
Musisz pograć albo na slotach albo na bj albo na ruletce i to co wygrasz powyżej 25 euro możesz sobie przetransferować do poker roomu.

kumek 0

kumek

Użytkownik
Ok, thx wielkie. Mam jeszcze jedno pytanie od ilu jest możliwość wypłaty, od jakiej kwoty?

artur202 4

artur202

Użytkownik
Ok, thx wielkie. Mam jeszcze jedno pytanie od ilu jest możliwość wypłaty, od jakiej kwoty?
I właśnie tutaj jest największa zagadka.Jedyne co widze to depozyt, więc idąc tym tropem domyślam się,że najpierw depo a następnie wypłata, bez depo raczej się nie uda.

kumek 0

kumek

Użytkownik
W jaki sposób wypłacić wszystko co ugram powyżej tych 25 euro? Bo mam więcej niż miałem ze spinów a nadal nie wyświetla mi tej kasy w cashier.

endriu 361

endriu

Forum VIP
a ja napisałem do supportu w sprawie, aby mi przysłali moją nazwę użytkownika, bo nie wiem czy mam u nich konto, a nie chce zakładać kolejnego, skoro nie wiem czy na 100 u nich nie posiadam ... już jakieś 40min i jeszcze nie odpisali :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom