eustachy-motyka
Użytkownik
Gdzie niby masz 2.37 na NIE ???
W Sts na to że walka potrwa potrwa minumun 2 rundy macie kurs 2,9.Ja osobiście pograłem dla fanu zwycięstwo Najmana.Kiedyś w Big Brother zasłynęła Jola Rutowicz z której każdy się śmiał i mówił,że gdzie tam taka sztuczna typiara wygra ten program,a tu jednak z tygodnia na tydzień ona zostawała w domu.Tą federację też musi ktoś wypromować,a zbyt wiele barwnych osobowości w rynku show biznesu i internetu nie mamy(no może jeszcze Bińkowski),dlatego taki Najman jeszcze kilka walk musi stoczyć,bo taki jest czyjś biznes-plan,a jak wiadomo jak ktoś zapłaci to wszystko się może zdarzyć,skoro Trybson grał za marne grosze w szopce zwanej Warsaw Shore to czemu nie mógłby przegrać np.za 30-50 tyś. zł w walce z Marcinkiem,a gdyby tak było to z automatu była by już dobra walka na drugą galę.Ja pograłem że Najman wygra przez duszenie po kursie 100 w Fortuniecytat z dnia 8 czerwca 2019 03:07 przez eustachy-motykaGdzie niby masz 2.37 na NIE ???
cytat z dnia 8 czerwca 2019 04:23 przez trynek85
W Sts na to że walka potrwa potrwa minumun 2 rundy macie kurs 2,9.Ja osobiście pograłem dla fanu zwycięstwo Najmana.Kiedyś w Big Brother zasłynęła Jola Rutowicz z której każdy się śmiał i mówił,że gdzie tam taka sztuczna typiara wygra ten program,a tu jednak z tygodnia na tydzień ona zostawała w domu.Tą federację też musi ktoś wypromować,a zbyt wiele barwnych osobowości w rynku show biznesu i internetu nie mamy(no może jeszcze Bińkowski),dlatego taki Najman jeszcze kilka walk musi stoczyć,bo taki jest czyjś biznes-plan,a jak wiadomo jak ktoś zapłaci to wszystko się może zdarzyć,skoro Trybson grał za marne grosze w szopce zwanej Warsaw Shore to czemu nie mógłby przegrać np.za 30-50 tyś. zł w walce z Marcinkiem,a gdyby tak było to z automatu była by już dobra walka na drugą galę.Ja pograłem że Najman wygra przez duszenie po kursie 100 w Fortunie
W Lvbet jest nawet kurs 3,55 na dwie rundy ,różne mogą być scenariusze na tę walkę,dlatego grajcie tylko for fun.cytat z dnia 8 czerwca 2019 04:27 przez trynek85
zapomniałeś doprecyzować: przez duszenie gilotynowe a to już konkretna technika a nie każde możliwe duszeniecytat z dnia 8 czerwca 2019 04:23 przez trynek85
W Sts na to że walka potrwa potrwa minumun 2 rundy macie kurs 2,9.Ja osobiście pograłem dla fanu zwycięstwo Najmana.Kiedyś w Big Brother zasłynęła Jola Rutowicz z której każdy się śmiał i mówił,że gdzie tam taka sztuczna typiara wygra ten program,a tu jednak z tygodnia na tydzień ona zostawała w domu.Tą federację też musi ktoś wypromować,a zbyt wiele barwnych osobowości w rynku show biznesu i internetu nie mamy(no może jeszcze Bińkowski),dlatego taki Najman jeszcze kilka walk musi stoczyć,bo taki jest czyjś biznes-plan,a jak wiadomo jak ktoś zapłaci to wszystko się może zdarzyć,skoro Trybson grał za marne grosze w szopce zwanej Warsaw Shore to czemu nie mógłby przegrać np.za 30-50 tyś. zł w walce z Marcinkiem,a gdyby tak było to z automatu była by już dobra walka na drugą galę.Ja pograłem że Najman wygra przez duszenie po kursie 100 w Fortunie
w efortuna masz zakład KONIEC W 1 RUNDZIE - NIE 2,37cytat z dnia 8 czerwca 2019 03:07 przez eustachy-motykaGdzie niby masz 2.37 na NIE ???
cytat z dnia 4 czerwca 2019 23:24 przez dominik_92
Zgadzam się z przedmówcą. Najman nie traktuje tego jako walki sportowej, a legalną możliwość rozwiązania swojego prywatnego konfliktu. Trybson z kolei trenuje z Mirkiem Oknińskim i w tym teamie widać, że nie jest to jednorazowy wybryk. Przegrywając tę walkę Trybson bardzo pokomplikuje sobie swój przeciętny 4-3 rekord, lecz mimo wszystko to w nim widzę faworyta. Jeśli walka potrwa więcej niż kilkanaście ciosów to widzę tu obalenie Najmana przez Trybsona i spokojne punktowanie. Też jestem zaskoczony kursami, ale nie oszukujmy się...to jest Najman po operacjach i ciężkich kontuzjach, to nie jego dyscyplina. Trybała to weźmie.
Ciekawy kurs też na brata Mariusza-Krystiana Pudzianowskiego . Radek Słodkiewicz typowy kulturysta. Z tego co widać na portalach społecznościowych najsłabszą stroną jest kondycja. Jeśli chodzi o Krystiana to trenuje już dłuższy czas. Były już wcześniejsze rozmowy z różnymi federacjami, jak widać pierwszym szczeblem jest FFF. W wywiadach mówił, że nie jest tajemnicą, że trenuje z Mariuszem i koncerty poszły na drugi plan ???? . Jeśli chodzi o Radka, myślę że jest to jego jednorazowa przygoda. Jak sam mówi traktuje to jako ,,spróbowanie siebie" i wyzwanie. Obiektywnie rzecz biorąc nie nauczymy kulturysty w 2 miesiące techniki oraz wydolności, mimo że ze sportem do czynienia ma dzień w dzień. Krystian już ponad rok ,,kula się" po matach, zna klimat, jest po czujnym okiem Mariusza i innych chłopaków i myślę, że to przeważy.
Od siebie mogę dodać tylko tyle, że zgadzam się z tym co napisał Krzysiek.Jesteśmy po gali FFF, czy coś takiego, nieważne.
Zadajmy sobie pytanie - Czy potrzebujemy takich eventów, jak ten?
Moim zdaniem organizowanie takich gal w Polsce prowadzi do zepsucia rynku dla młodych początkujących zawodników. Za rok, czy dwa nikt już nie będzie chciał oglądać małych gal, a młodzi zawodnicy nie będą mieli możliwości zdobywać doświadczenia, czy przede wszystkim godnych pieniędzy! Tylko gala KSW przetrwa, bo jest od zawsze i ludzie są przyzwyczajeni do jej oglądania. Tak, jak powiedział Tyson - słabe upadnie a silne będzie się rozwijać!
Silne w Polsce jest KSW, na całe szczęście... Niestety są również cyrkowe gale, które cieszą się popularnością. Ludzie od zawsze kochali i będą kochać kontrowersje i śmieszne walki wyglądające jak spod budki z piwem...
Ale musimy się dobrze zastanowić i myśleć o młodych chłopakach. Dawać im szanse i pomagać się rozwijać
Chłopaki zostawiają serce, zdrowie, czy pieniądze na treningu, czy też w walce, a taki Marcin N. nawet nie trenuje do walki, a w walce nie pokaże nawet 1% umiejętności, bo ich nie ma, ani 1% serca do walki, bo również go nie ma. Najgorsze jest to, że dostaje za to ogromne pieniądze. I ten żart ogląda 1,5 miliona ludzi w Polsce. Plisss stop!!!