>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Free 10euro Bez Depozytu

dziubi123 0

dziubi123

Użytkownik
Ja tez czekam od czwartku i nic.... :/ Jeszcze dzisiaj napisalem dwa maile do supportu wiec zobaczymy....Ale kurcze jak inni dostali te kase...?

0 0

0vers

Użytkownik
Mnie sie wydaje , ze ta promocja jest w jakis sposob powiazana z promocja 10 EURO na martinspoker. I po prostu te osoby, ktore dostaly kase na martinspoker nie dostana na Asterii. Ja rowniez korzystalem z tego promo , zarejestrowalem sie w srode i lipa. Moze jest w tym cos cos pisze, bo softy te same b2b. Pozdrawiam.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Mnie sie wydaje , ze ta promocja jest w jakis sposob powiazana z promocja 10 EURO na martinspoker. I po prostu te osoby, ktore dostaly kase na martinspoker nie dostana na Asterii. Ja rowniez korzystalem z tego promo , zarejestrowalem sie w srode i lipa. Moze jest w tym cos cos pisze, bo softy te same b2b. Pozdrawiam.
Obalam twoją tezę bo dostałem tu i tu ????

A 3

ambronh

Użytkownik
An amount has been reserved due to either a failed transfer (please contact support in this case) or you have made a withdrawal which is still pending.
moze ktos przetlumaczyc takie cos dostalem przy probie wyplaty z asterii

M 0

mkiller

Użytkownik
fajne promo, wyplacilem wczoraj kase, ktora dostalem z promocji guzzibonus i wplacilem od razu, ugralem 1 VIP i dopisali mi 10 euro do konta.. poziom graczy bardzo niski, mozna bez problemu powiekszac swoj bankroll ????

Do góry Bottom