Jak
Francja grała z
Irlandia awans wynosił na nich 1.20
Pisałeś.przed meczem że można stawiać domy dziewczyny i tak dalej mało co brakowało i byś nie miał gdzie mieszkać :grin: typy nie neguję bo sam chyba coś program w stronę Islandi z drugiej strony ts
Francja musi coś zacząć grać jeżeli chce coś osiągnąć piłkarzy ma świetnych problem leży w czym innym
No i co z tego, że tam tak pisałem ? Nie rozumiem porównania ? Nie wiem ile masz lat, ale sex z wysoką brunetką, która długo dochodzi, ale za to jak będzie inny niż z niską blondynką, która ma orgazm po 3 min.
Tamten mecz, tamta sytuacja była inna i z czym się niby pomyliłem ? Było wiadomo od początku, że
Francja to ogarnie jak nie w taki to inny sposób, pisałem też, że może być łatwo, ale i trudno, a najważniejsze, że jak jednak ktoś postawił to mieszkanie to ma zwrot lokaty 20%.
Teraz jest inna sytuacja, inny mecz, inny przeciwnik.
Islandia w przeciwieństwie do Irlandii jest bardziej wytrzymała fizycznie, motorycznie, lepiej grają podaniami, są celniejsze, mają bardzo dobrą formację ofensywną w przeciwieństwie do Irlandii. Kurs na awans powinien być ok 1,35 - 1,45, żeby był do gry, a nie 1,15.