1. 1M //
3PKT // 3:0S //
76:61 //
+15 //
1.25 //
Francja
2. 2M //
3PKT // 3:3S //
136:131 //
+5 //
1.04 //
Niemcy
3. 1M //
0PKT // 0:3S //
55:75 //
-20 //
0.73 //
Iran
Jak podejdą oba zespołu do tego meczu? Iran już na straconej pozycji. Nie wyobrażam sobie, aby Iran wygrał 18+ punktami z reprezentacją Francji, jednocześnie wygrywając 3-0 cały mecz.
Iran -20 + 18 = -2
Francja +15 - 18 = -3
To są dwa warunki aby Iran dostał się do półfinału, jednocześnie takie rozwiązanie eliminuje Francję z dalszej gry. Czy to jest możliwe? Nie sądzę, po tym jak obejrzałem oba mecze w grupie G.
Francja gra świetne zawody, 2 porażki: pierwsza z Włochami - wielokrotnie już omawiana oraz z Polską - tutaj lekko dziwny mecz z obu stron wynikający z układu tabeli w ostatniej kolejce w grupie E. Iran... im dalej w turnieju tym grają gorsze zawody. Wczoraj znokautowani przez Niemców. Już w meczu z Polską pokazali że jak się na nich usiądzie to zaczynają się gubić. Wczoraj kolejny dowód na to. Tragiczna gra 3. secie i przestój w ustawieniu przy 12-8. Efektem była 8-punktowa seria Niemców i właściwie to przekreśliło jakiekolwiek szanse na 1/2 finału.
Jak dla mnie w tym meczu może wydarzyć się wszystko. Począwszy od 3-0 dla Francji, jak i 3-0 dla Kózek. Francuzi mogą kontrolować całe sety, ale w końcówkach mogą je oddawać do 23 na przykład. Tak, wydaje się to śmieszne ale ja nie takie rzeczy widziałem w sporcie. 18 punktów to sporo, a naród Francuski nieraz udowadniał że potrafi kombinować i olewać sobie rywali.

Patrząc na wynik równorzędnego spotkania, układ tabeli w gupie H i ewentualne uniknięcie Brazylii w 1/2 to można kombinować z wynikiem :razz:
Teraz realnie patrząc!!! Ja widzę taki scenariusz: Francuzi zdobywają pierwszego (jednego) seta i się niczym nie przejmuje, może oddać nawet mecz, wprowadzić rezerwy, dać im możliwość zgrania się ze sobą. Jest to bardzo długi turniej, może przytrafić się kontuzja i 'rozgrzani' rezerwowi będą potrzebni w dwóch ostatnich meczach o medal. Uważam również, że reprezentacja Iranu godnie pożegna się z MŚ i będzie walczyć do końca, jednocześnie pokaże kawał dobrej siatkówki i jak będzie po wszystkim (przegrany set) to ciśnienie zejdzie i udowodnią że należą do czołówki światowej.
Dlatego spróbuję:
1. set Francja @1.70 Marathonbet
25-20
over 3.5 seta @1.44 Pinnacle
3-2
oraz jeżeli się pojawi taka opcja łamańca 1/2 (
Francja 1.set/Iran mecz) za drobne oczywiście.
Skontrowane po @1.90 przy 2-2 w setach. 
Pozdrawiam.
Edit:
Wszystko wg planu. ????